Draag jij de volgende Adhocdocent topper aan?

Ontvang een aandraagbonus!

Eenvoudig een bonus verdienen
Heb jij een neus voor talent en ken je iemand die perfect zou zijn in de rol van docent? Wij hebben dan iets leuks voor je: de Adhocdocent aandraagbonus! Hiermee draag je niet alleen bij aan nog beter onderwijs, maar verdien je er zelf ook een leuk extraatje aan.

Zo werkt het:

Jouw eerste bonus:
Jij draagt iemand aan met hart voor onderwijs. Is deze persoon een match voor een rol binnen het onderwijs en nodigen wij die persoon uit voor een kennismakingsgesprek? Dan ontvang je jouw eerste waardebon van €25,-

Jouw tweede bonus:
Gaat die persoon vervolgens aan de slag via Adhocdocent in een functie met minimaal 8 vaste uren per week? Dan ontvang je zodra die persoon 1 maand in dienst is nóg een waardebon van €250,-!

Zo simpel is het.

Wil je meer weten over Adhocdocent of de voorwaarden van de aandraagbonus? Bekijk dan de veelgestelde vragen onderaan de pagina. Weet jij al direct iemand die perfect zou zijn als docent? Vul dan gelijk het formulier in!

Wie draag jij aan voor een baan in het onderwijs?

Wij zetten privacy voorop. We gebruiken de gegevens die je invult op 2 manieren: - Jouw gegevens om je een terugkoppeling te geven - De gegevens van wie je aandraagt om met die persoon contact op te nemen of die persoon een match is voor een onderwijsbaan.

Jouw naam(Vereist)

Naam van kandidaat die jij wil aandragen(Vereist)
Privacy
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Belangrijke vragen

Welk type banen zijn er bij Adhocdocent?

Als leerkracht of docent maak je dagelijks impact. Je ziet kinderen opgroeien en jongeren zich ontwikkelen. Met jouw kennis, levenservaring en onderwijsvaardigheden help je ze een stap verder in hun leven. Wil jij van betekenis zijn in het onderwijs? Vertel ons wie je bent en jouw onderwijsbaan start hier! Bij Adhocdocent kun je aan de slag als:

Leerkracht basisonderwijs
Docent Voortgezet Onderwijs
Docent MBO
Leswaarnemer
Surveillant
Huiswerkbegeleider
Inval leerkracht

Moet iemand al ervaring als docent hebben?

In de wandelgangen hoor je het wel vaker…’Het lijkt me zo leuk om voor de klas te staan!’ De grootste bottleneck voor enthousiastelingen voor het onderwijs is vaak de opleiding. En terecht! Je ziet jezelf al weer vier jaar lang in de banken zitten. Gelukkig hebben wij hier in onze Academy over nagedacht en aandacht aan besteed. In de afgelopen jaren heb jij tijdens je werk al diverse competenties ontwikkeld. Om als zij-instromer versneld een bevoegdheid te halen, waarbij het uitgangspunt jouw competenties zijn, bieden wij een passend programma aan waarbij jij in 2 tot 3 jaar je bevoegdheid op zak hebt in plaats van de minimale 4 jaar. Hierbij werken wij samen met gecertificeerde partners in onderwijs. Ga met ons in gesprek, hoe je op de juiste manier de overstap kan maken richting het onderwijs!

Wat zijn de spelregels voor aandragen?

Er zit geen limiet op aantal mensen die jij aandraagt.
Maar (je voelde die al aankomen), we hebben wel voorwaarden verbonden aan de aandraagbonus.
Voor de €25,- aandraagbonus is de voorwaarde dat de persoon daadwerkelijk interesse in het onderwijs heeft. Daarom krijg je die pas wanneer we een kennismakingsgesprek plannen met een persoon en niet al bij het invullen van het formulier.

Voor de €250,- aandraagbonus is de voorwaarde dat de persoon via jou is binnengekomen & aan het werk is gegaan in een functie met minimaal 8 vaste uren in de week. En dit werk minstens een maand heeft gedaan.