Adhocdocent-inloopmiddag (1)

Psst.. Heb jij al wat in de agenda staan op 9 mei 2018? Wij organiseren een inloopmiddag op ons kantoor in Utrecht en jij bent van harte uitgenodigd om te komen!

Adhocdocent werkt samen met veel uiteenlopende scholen in Nederland. Wij streven altijd naar een baan waar jij helemaal op je plek zit, een baan die voldoet aan jouw wensen en verwachtingen. Tijdens deze middag krijg je een kijkje achter de schermen bij Adhocdocent en wij zorgen voor een hapje en een drankje. Daarnaast geven we je graag een leuke attentie, we weten zeker dat elk onderwijstalent daar energie van krijgt!

Alle recruiters van Adhocdocent zullen aanwezig zijn om jou het beste advies te geven over jouw cv. Op dit moment hebben we al wat vacatures voor het nieuwe schooljaar open staan en daar kunnen we je ook meer over vertellen tijdens deze middag! Wellicht  kunnen we jouw profiel na de inloopmiddag wel voorleggen aan de school! Hoe leuk is dat!

Natuurlijk komen er nog veel meer vacatures voor het nieuwe schooljaar binnen. Daarom maken we graag kennis, zodat we jouw wensen mee kunnen nemen tijdens het zoeken naar een passende functie. 

Daarnaast is er de mogelijkheid voor:

  • Het stellen van al je vragen
  • Het maken van een professionele foto voor op je cv en/of LinkedIn

Benieuwd of je aan de slag kunt via Adhocdocent…

Wij krijgen dagelijks verschillende vacatures binnen voor startende docenten, docenten in opleiding, ervaren docenten en zelfs voor gepensioneerde docenten! Daarnaast hebben we ook leuke vacatures voor leerkrachten en studenten. Deze vacatures verschillen van tijdelijke vacatures naar vacatures voor het hele schooljaar.

Zin om te komen kennismaken?

Jullie zijn allemaal welkom om even kennis te maken op ons kantoor in Utrecht. Ken je nog iemand die ook graag in het onderwijs aan de slag wil, twijfel dan niet en kom gezellig samen! We leggen graag uit wat Adhocdocent voor jou/jullie kan betekenen!  

Aanmelden? Ja graag, mail naar linda@adhocdocent.nl, even binnenlopen natuurlijk mag ook!

Tot dan!!

Datum: woensdag 9 mei 2018
Tijd: 15:00 – 18:00

Adhocdocent Utrecht
Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht