Al een heel aantal jaar werkt Adhocdocent nauw samen met christelijke onderwijsinstellingen door heel Nederland. Dit betekent dat wij samenwerken met scholen binnen het christelijk basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs.

Vacatures christelijk onderwijs

De samenwerking met christelijke onderwijsinstellingen houdt in dat wij ook christelijke vacatures open hebben staan. Adhocdocent zoekt dan ook docenten en ander onderwijspersoneel met een christelijke levensovertuiging. Wanneer je op zoek bent naar vacatures christelijk onderwijs ben je hier op het juiste adres.

Onderwijspersoneel christelijk onderwijs

Adhocdocent zoekt graag mee naar onderwijspersoneel dat past bij jouw onderwijsinstelling. Een groot aantal van onze medewerkers is bekend met christelijk onderwijs, waardoor wij de juiste match weten te maken om christelijke vacatures naar volledige tevredenheid in te vullen.

Ben jij op zoek naar christelijke vacatures of christelijk onderwijspersoneel? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen dan kijken of we passende christelijk onderwijs vacatures voor je hebben, of de juiste kandidaten!