Christelijk onderwijs

Ben je op zoek naar christelijke vacatures onderwijs? Kijk dan in ons vacatureoverzicht.

Naar vacatures

Op christelijke scholen werken

Al ruim 10 jaar werkt Adhocdocent nauw samen met christelijke onderwijsinstellingen door heel Nederland. Dit betekent dat wij samenwerken met scholen binnen het christelijk basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs. Van deze scholen krijgen wij christelijke vacatures binnen. Ben je op zoek naar christelijke onderwijsvacatures? Kijk dan bij ons vacatureoverzicht.

Vacatures christelijk onderwijs

De samenwerking met christelijke onderwijsinstellingen houdt in dat wij op onze vacaturepagina ook christelijke vacatures open hebben staan. Adhocdocent zoekt docenten en ander (ondersteunend) onderwijspersoneel met een christelijke levensovertuiging. Wanneer je op zoek bent naar christelijke onderwijsvacatures, dan ben je bij Adhocdocent aan het juiste adres.

Vacatures christelijk basisonderwijs

We zijn niet alleen actief binnen het christelijk voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs, want ook binnen het christelijk basisonderwijs hebben wij tientallen scholen die aan ons verbonden zijn. Wij zijn op de hoogte van de identiteitsgebonden aannameprocedure van deze scholen. Je kunt erop rekenen dat Adhocdocent diverse vacatures christelijk basisonderwijs beschikbaar heeft! Bekijk onze vacatures en vind een passende vacature christelijke basisschool.

Onderwijspersoneel christelijk onderwijs

Adhocdocent zoekt graag mee naar onderwijspersoneel dat past bij jouw onderwijsinstelling. Een groot aantal van onze medewerkers heeft een christelijke basis, waardoor wij de juiste match weten te maken. Wij werven graag met je mee voor de christelijk onderwijsvacatures.

Ben jij op zoek naar christelijke vacatures of christelijk onderwijspersoneel? Neem dan even contact met ons op. Wij zullen dan aan de slag gaan om de vacatures christelijk (basis)onderwijs in te vullen met de juiste persoon!

‘Als docent zie ik jongeren opgroeien tot volwassenen, dat is prachtig!’

Arent, docent Engels

Lees het verhaal van Arent

‘Ik probeer elke dag een lach op hun gezichten te krijgen’

Charlotte, leerkracht groep 7/8

Lees het verhaal van Charlotte

‘Ik ben als persoon veel relaxter geworden’

Albert-Jan, van accountant naar docent Nederlands

Lees het verhaal van Albert-Jan