Het Coronavirus treft ons allemaal. Op zondag 15 maart heeft de overheid laten weten dat de scholen voor minimaal drie weken gaan sluiten. Docenten blijven meewerken aan het klaarmaken van afstandsonderwijs voor leerlingen. Dus ook heel veel scholen en andere organisaties hebben jouw hulp hard nodig!

Geen werk? Help!

We willen Nederland zo goed als draaiende houden. Voor heel veel organisaties zijn extra handen nodig.  Wil jij nu van betekenis zijn? Bekijk de vacatures waar ze je hulp goed kunnen gebruiken:

Praktische vacatures

Heb je vragen?

Heb je vragen over Corona en wat dit voor jouw werksituatie betekent? Voor scholen waar we mee samenwerken geldt natuurlijk hetzelfde. We beantwoorden ook heel graag al uw vragen.

Neem contact op met ons Coronateam via 0347-238080

Bereikbaarheid

Onze vestigingen blijven open! Vanwege de hygiëneregels hebben we alleen contact via telefoon, video en Skype.

Vestiging Apeldoorn: 055-2032491

Vestiging Rotterdam: 010-2600435

_____________________________________________________________________________________________________

Updates omtrent het Coronavirus

Update #3 – Solliciteren in coronatijd

Volgens de richtlijnen van het RIVM is het helaas niet mogelijk om nu face-to-face af te spreken. Dit betekent dat wij jou niet kunnen uitnodigen op een van onze vestigingen. Daarom nodig we je graag uit voor een videogesprek via Skype of Whatsapp. Installeer deze programma’s op je pc of mobiel. De gesprekken gaan dus gewoon door, zeker nu we onderwijstalenten voor het nieuwe schooljaar zoeken. Wanneer je wordt uitgenodigd voor een gesprek op een school, zal daar in overleg met de school een besluit over genomen worden hoe dit verder opgepakt zal worden. Deze informatie ontvang je van jouw contactpersoon binnen Adhocdocent!

Update #2 – N.a.v. financiële regelingen overheid

Op dit moment worden er door de overheid verschillende regelingen in het leven geroepen voor het bedrijfsleven en haar medewerkers. Vertrouw erop dat wij er alles aan doen om maximaal gebruik te maken van de faciliteiten die de overheid biedt. Als we weten wat dat concreet voor jou betekent, geven we jou hierover een update via onze kanalen of nemen we persoonlijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Bel gerust het Coronateam via 0347-238080.

Update #1 – N.a.v. sluiting scholen

Het Coronavirus treft ons allemaal. Gisteren heeft de overheid laten weten dat de scholen voor minimaal drie weken gaan sluiten. Docenten blijven meewerken aan het klaarmaken van afstandsonderwijs voor leerlingen. Dus ook heel veel scholen hebben jouw hulp hard nodig!

Onze vestigingen blijven open! Vanwege de hygiëneregels doen we dit via telefoon, video en Skype. Zit je thuis en wil je aan de bak? Bel onze vestigingen! Natuurlijk staan onze mensen voor je klaar om met je mee te denken over hoe jij Nederland draaiende kan houden.

Heb je vragen over Corona en wat dit voor jouw werksituatie betekent? Voor scholen waar we mee samenwerken geldt natuurlijk hetzelfde. We beantwoorden ook heel graag al uw vragen. Neem contact op met ons Coronateam via: 0347-238080.