Ieder jaar wordt, ter ere van de Internationale Dag van de Leraar één van de docenten van Adhocdocent uitgeroepen tot ‘Adhocdocent van het jaar’. Martijn Terlouw, docent Lichamelijke Opvoeding op drie verschillende middelbare scholen ontving gisteren deze eervolle titel. Dit jaar werd het feest door docenten en leerlingen gevierd op de Passie in Rotterdam.

Met de leerlingen in het complot werd Martijn in de gymzaal verrast door Sectorleider Arjan Helder en medewerkers van Adhocdocent. Een confettikanon werd afgeschoten en het spandoek werd uitgerold waarop het feestelijke nieuws stond geschreven ‘Martijn Terlouw, Adhocdocent van het jaar 2017’! Daarnaast droegen taart voor het hele docententeam en de tompoezen voor alle leerlingen bij aan de feestvreugde.

Martijn Terlouw ontvangt deze prijs omdat hij bijzonder enthousiast is over zijn werk en sport. Van jongs af aan is hij al een sportfanaat. Door zijn werk wil hij anderen ook graag enthousiasmeren om te gaan sporten. Hij verzorgt bijzondere gymlessen die door de leerlingen als origineel worden omschreven, zo gaf hij al eens les in boogschieten. Martijn is ook een sportdocent die verder kijkt, hij wil zijn leerlingen door middel van sport leren beter samen te werken en communiceren.