Diensten en banen onderwijs

Als (locatie)directeur, P&O-medewerker of afdelingscoördinator ben je op zoek naar de juiste oplossing voor jouw school. Je werkt aan goed onderwijs, maar wil ook je docententeam op de beste manier ondersteunen. Hoe geef jij invulling aan de functies en banen in het onderwijs op jouw school? Achter de schermen worden belangrijke keuzes gemaakt en wij helpen je daar graag mee! Wij weten wat het banen in onderwijs betekent en met zich meebrengt.

Zoek jij voor de tijdelijke of vaste banen in het onderwijs flexibel personeel? Of wil jij extra ondersteuning in jouw docententeam om de werkdruk te verlagen binnen de banen onderwijs? Wij vinden de docent die jij zoekt of de docent of student die zich op welke manier ook wil binden aan het onderwijs. Kortom, de diverse vacatures onderwijs kun je bij Adhocdocent uitzetten. De banen onderwijs kennen voor ons geen verrassingen en wij zijn goed op de hoogte van wat er speelt binnen de onderwijssector.

Door de vele jaren samenwerken met diverse onderwijsinstellingen heeft Adhocdocent passende antwoorden op de vragen over de diverse banen in het onderwijs en alles wat daarbij komt kijken. Met onze ervaring en kennis van onderwijsgerelateerde vacatures denken wij met je mee voor het vinden van personeel voor de onderwijs banen. Naast het vinden van personeel voor de banen in onderwijs denken wij ook mee over overige HR zaken. Door de vele jaren ervaring hebben wij een duidelijk beeld ontwikkeld, waardoor wij aan scholen een weloverwegen en onderbouwd advies kunnen geven wanneer dit nodig is.

Wil jij gebruik maken van onze kennis en kunde? Wij werken en denken graag mee met jouw onderwijsinstelling. Want de juiste invulling van de banen onderwijs zijn belangrijk! Mensen maken de organisatie.

De mogelijke diensten hebben we voor je opgesomd:

Detachering

Adhocdocent detacheert docenten en onderwijsondersteunend personeel bij tientallen onderwijsinstellingen in heel Nederland.

Meer over Detachering

Werving & Selectie

Maak gebruik van de expertise en het netwerk van Adhocdocent bij het werven van uw docenten en onderwijsondersteunend personeel.

Meer over Werving & Selectie

Onderwijsondersteunende projecten

Examentraining

Adhocdocent levert op maat gemaakte examentrainingen op jouw school. Wij dragen zorg voor de lesstof en de docenten!

Meer over Examentraining

Huiswerkbegeleiding

In samenwerking met jouw school biedt Adhocdocent leerlingen de gelegenheid om huiswerkbegeleiding te volgen binnen de muren van hun eigen school.

Meer over Huiswerkbegeleiding

Nakijkservice

Door het nakijkwerk bij docenten weg te halen ontstaat er de ruimte die nodig is voor ontwikkeling en om de andere taken naar behoren te vervullen.

Meer over Nakijkservice

Bijlessen

De bijlessen van Adhocdocent zijn gericht op het wegwerken van leerachterstanden. De lessen worden op maat gemaakt en hebben een interactief karakter.

Meer over Bijlessen

Surveillanten

Door gebruik te maken van surveillanten bespaart u kosten. U krijgt voor uw locatie surveillanten toegewezen die samen een vaste pool vormen.

Meer over Surveillanten

Zijn er andere vragen over banen in onderwijs? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.