Header NB-01

Log maar in op social media en er komt wel een blog over het een of ander voorbij. De trainer voor deze middag is een bekende onderwijsblogger: Maike Douglas.
Zij blogt nu zo’n vijf jaar op jufmaike.nl en het levert haar veel op.

Dankzij haar blog is ze creatiever, flexibeler en meer ontspannen. Ze kan haar ei kwijt, probeert veel uit in de klas en krijgt er ontzettend veel energie van.

Misschien denk je nu: ‘Mij niet gezien, veel te moeilijk!’ of ‘Kost me teveel tijd!’. In de training laat Maike je zien hoe je binnen een paar minuten een blog opstart. Je kunt bloggen wanneer en waarover je maar wilt. Ook geeft Maike tips hoe je aan onderwerpen komt. Dus heb je schrijfkriebels? Of niet, maar je wil wel onderzoeken of bloggen iets voor jou als docent kan zijn? Kom naar deze training!

Na afloop van de training vindt de jaarlijkse zomerborrel plaats. Een leuke mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij deze afsluiting van het schooljaar. Geef je op via info@adhocdocent.nl. Het is ook mogelijk om alleen aanwezig te zijn bij de training óf borrel.

Wanneer
Woensdag 21 juni 2017 vanaf 15:45 inloop, de training start om 16:00 uur.
Aansluitend zullen we vanaf 17:30 uur tot ongeveer 19:00 uur met elkaar borrelen.

Waar
De Pionier (Adhocdocent kantoor in Utrecht)
Grebbeberglaan 15, 3527 VX, Utrecht

Gratis parkeergelegenheid, goed bereikbaar met het ov.

Kosten
Onze docenten mogen kosteloos deelnemen. De kosten zijn 25,00 euro per persoon indien je niet werkzaam bent voor Adhocdocent.