Ga jij aan de slag als docent?

Adhocdocent verwelkomt talenten met een passie voor het onderwijs! Talenten bestaan uit bevoegde docenten, promovendi, young professionals, zij-instromers en gepensioneerden.

Waarom werken via Adhocdocent? Ons team vertelt je er alles over!

Docent, docent in opleiding of PABO-er en zoek je een vaste baan, tijdelijke baan of wil je als freelancer werken? Behoefte aan een baan als docent, maar geen idee welke school echt bij je past? Af en toe eens parttime inspringen maar geen verantwoordelijkheid willen hebben voor een vast contract? Gepensioneerd, maar het onderwijs nog niet vergeten? Bij ons vind je een vacaturebank voor docenten, want elke dag komen er bij Adhocdocent interessante vacatures binnen en kunnen wij samen met jou een school zoeken die bij je past!

Je kunt op verschillende manieren bij ons aan het werk:

In loondienst
In loondienst krijg je een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd. Je bent binnen je baan docent in dienst van de opdrachtgever, maar werkt formeel gezien voor Adhocdocent. Natuurlijk bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Op projectbasis
Als je op projectbasis werkt, krijg je een contract voor de duur van het project. Zodra het project beëindigd is, eindigt ook de arbeidsovereenkomst. Natuurlijk gaan wij samen weer op zoek naar een uitdagend project. Je hebt geen verplichtingen en weet waar je aan toe bent.

Als freelancer
Vind je het vervelend om zelf de acquisitie te doen? Vanwege ons grote netwerk van scholen, kan je gemakkelijk via Adhocdocent aan het werk. Wij nemen de acquisitie-inspanning van je over zodat je zorgeloos aan het werk kan. Daarnaast staan we je graag bij wat betreft de administratie.
Wil jij van baan veranderen en ga je de uitdaging aan? Schrijf je nu hieronder in en reageer direct op onze vacatures.

Startende docent
Als startende docent kun je een vliegende start van je carrière maken bij Adhocdocent. Tijdens je afstuderen kun je al voor een aantal uur per week aan de slag op een school. Na je afstuderen kun je meer uur werken of kun je eventueel overstappen naar een andere school. Op deze manier kom je gemakkelijk binnen bij een school en kan de school jou vast in dienst nemen. Vind je eerste baan docent via Adhocdocent!

Inschrijven
Ben je enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Meld je dan direct hieronder aan en laat ons weten in welke functie je interesse hebt. Wij zoeken met je mee en vinden in de toekomst vast een passende functie in onze vacaturebank docenten!

Inschrijven bij Adhocdocent