Vervul jij straks onze vacature leerkracht?

Ben jij groepsleerkracht in het basisonderwijs? Of studeer je aan de pabo? Adhocdocent biedt diverse mogelijkheden voor leerkrachten in het basisonderwijs. Ben je op zoek naar extra lesuren naast je huidige werkzaamheden, een compleet nieuwe uitdaging binnen het onderwijs of een vacature groepsleerkracht die écht bij jou past? Bij Adhocdocent ben je op het juiste adres, wij hebben uiteenlopende vacatures voor leerkrachten!

Onze klanten zijn zowel basis- als middelbare scholen in Nederland. We ondersteunen onze klanten bij het werven en selecteren van tijdelijke of structurele vervangers.

Wanneer je via ons aan de slag wilt, gaan we eerst met je in gesprek over jouw wensen en de randvoorwaarden die je stelt aan je nieuwe baan en werkplek. Een nieuwe aanstelling gaat namelijk altijd in overleg met jou.

Tijdelijke vervanging

Ben jij op zoek naar een vacature groepsleerkracht voor een langere periode, bijvoorbeeld om een half jaar of langer aan de slag te gaan op een school? Schrijf jezelf dan in als leerkracht bij Adhocdocent. Ook dan gaan we in gesprek over jouw wensen en zoeken we een school die bij je past. Ook als er tijdelijke leerkrachten gezocht worden, is het in sommige gevallen mogelijk om na de vervangingsperiode vast in dienst te treden bij de school. Ook daarin kunnen we rekening houden met jouw voorkeur. We zoeken graag naar een vacature leerkracht die bij je past!

Wil jij weten welke vacatures er openstaan? Vind hier de vacature leraar die jij zoekt!

Invalpool

Dag in dag uit worden er op de korte termijn leerkrachten gezocht, bijvoorbeeld vanwege een collega die uitvalt door ziekte. De vraag vanuit basisscholen of Adhocdocent kon helpen in dit probleem, trok ons over de streep voor het opzetten van de invalpool voor het basisonderwijs. Wij werven de groepsleerkracht (in opleiding) die het leuk vindt om af en toe een dagje in te vallen.

Het uitgangspunt van deze invalpool is flexibiliteit. Daarbij is er dus ruimte voor jouw andere bezigheden. Vind je het leuk om af en toe een dagje in te vallen voor de klas op diverse scholen? Dan past de invalpool wellicht bij jou.

Je komt in aanmerking voor de invalpool wanneer…
– je in het bezit bent van een pabo-diploma of hiervoor studeert
– je relevante werkervaring hebt en stevig in je schoenen staat
– je het een uitdaging vindt om op verschillende scholen aan de slag te gaan
– je enthousiast bent en zin hebt om aan de slag te gaan

☛ Lees hier meer over de christelijke invalpool voor het basisonderwijs!

Aan de slag voor langere tijd
Ben jij een leerkracht die liever voor een langere periode, bijvoorbeeld een half jaar of langer aan de slag gaat op een school? Schrijf jezelf dan in als leerkracht bij Adhocdocent. Ook dan gaan we in gesprek over jouw wensen en zoeken we groepsleerkracht vacatures die bij jou passen. In sommige gevallen is het mogelijk om na de vervangingsperiode vast in dienst te treden bij de school. Ook daarin kunnen we rekening houden met jouw voorkeur als we op zoek gaan naar een vacature leerkracht.

Middelbare school
Wil jij liever wil reageren op een vacature leerkracht secundair onderwijs, is dit ook mogelijk. Wanneer je veel ervaring hebt met lesgeven in de bovenbouw van het basisonderwijs, is het mogelijk om les te geven aan de onderbouw op een middelbare school. Veel leerkrachten die de (tijdelijke) overstap naar het middelbaar onderwijs hebben gemaakt, geven Nederlands, rekenen, Engels of een ander vak waar ze affiniteit mee hebben. Daarnaast kun je aan de slag als docent in het speciaal onderwijs, waaronder cluster 4, praktijkonderwijs of leerweg ondersteunend onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan een leerkracht die voorheen veel werkte met zorgleerlingen, maar nu aan de slag gaat op de vacature leerkracht verzorging.

Inschrijven
Ben je enthousiast geworden? Meld je dan direct hieronder aan en laat ons weten in welke functie je interesse hebt. Dan gaan we kijken of er een geschikte vacature leerkracht of vacature groepsleerkracht voor je is in de vacaturebank leerkrachten.

Inschrijven bij Adhocdocent