Kom jij invallen in het basisonderwijs?

Adhocdocent zoekt flexibele invalleerkrachten in omgeving Groene Hart, Rijnmond, Drechtsteden en Krimpenerwaard! Is invallen op een basisschool iets voor jou? Of wil je invallen op christelijke scholen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Adhocdocent Invalpool

Vanaf januari 2020 start Adhocdocent met een invalpool voor het protestants-christelijk basisonderwijs. Na het succes van Klaswijs willen we meer leerkrachten enthousiast maken voor een flexibele baan in het basisonderwijs, in de functie: ‘invalleerkracht basisonderwijs’. Het is ons doel om talentvolle en gepassioneerde juffen en meesters voor de klas te brengen. Door het invallen in het basisonderwijs (her)ontdek jij het werken als leerkracht!

Onze scholen vormen een diverse groep, maar hebben een aantal dingen gemeen. Zo vinden zij de christelijke identiteit erg belangrijk en investeren ze graag in jou als leerkracht. Samen met onze scholen werken we iedere dag om passende en duurzame oplossingen te vinden voor het lerarentekort! 

De invalpool is iets voor jou, wanneer je… 

  • …nog vrije uren per week over hebt
  • …af en toe wilt invallen, maar niet wekelijks beschikbaar bent
  • …op zoek bent naar een tijdelijke klus binnen het basisonderwijs
  • …het leuk vindt om op verschillende scholen een kijkje te nemen 
  • …op zoek bent naar een vaste baan, maar je eerst nog wilt oriënteren
  • …jij al regelmatig hebt gezocht op ‘invallen basisonderwijs’ of ‘invallen basisschool’ 

Ben je nieuwsgierig naar het werken als invalleerkracht basisonderwijs? Of heb je vragen over het invallen in het primair onderwijs? Schijf je dan nu vrijblijvend in, samen zullen we de mogelijkheden verkennen. 

Wil jij invallen in het basisonderwijs? Reageer dan direct via onderstaande button!  Mirjam, Judith en Lodewijk komen graag met je in contact. Wellicht start jij zeer binnenkort als ‘invalleerkracht basisonderwijs’ op één van onze scholen. 

Inschrijven bij Adhocdocent Invalpool