Adhocdocent Invalpool PO is de nieuwe invalpool voor het basisonderwijs!

Vanaf januari 2020 start Adhocdocent met een invalpool voor het protestants-christelijk basisonderwijs. Door deze invalpool basisonderwijs voorzien wij op korte termijn basisscholen van invalleerkrachten. Samen met onze scholen werken we iedere dag om passende en duurzame oplossingen te vinden voor het lerarentekort!

Bouw jij mee aan goed, christelijk onderwijs? Als invalleerkracht kan jij je aansluiten bij deze invalpool basisonderwijs!

WORD INVALLEERKRACHT

Als invalleerkracht heb jij een leerzame (bij)baan met flexibiliteit en uitdaging! Jij valt in op verschillende scholen op de dagen dat jij beschikbaar bent. Bij Adhocdocent houden we rekening met jouw agenda en stemmen we je werkzaamheden af op jouw voorkeuren.

Weten wat jouw functie inhoudt?

Vacature Invalleerkracht

WAAROM ADHOCDOCENT?

  • Dagen invallen op diverse christelijke scholen in jouw regio
  • Je agenda bepaalt jouw beschikbaarheid
  • Mogelijkheid tot eventuele bijscholing
  • Je werkt mee om passende en duurzame oplossingen te vinden voor het lerarentekort
  • Al meer dan 10 jaar werkt Adhocdocent met scholen samen, wij zijn specialist in de onderwijssector

AANMELDEN

Ben jij onderwijsassistent, pabo-student, bevoegd leerkracht of heb je interesse om de opleiding aan de Pabo te volgen? Meld je aan bij onze christelijke invalpool basisonderwijs!

Aanmelden!

INVALLEERKRACHT FEMKE

“Invallen geeft je de mogelijkheid om op verschillende scholen rond te lopen. Het geeft je een beeld van dat wat je wilt en van dat wat bij je zou passen. Mij bevalt het heel goed! Als invalleerkracht kan je veel betekenen voor teams. Ook kinderen waarderen het enorm! Ik zou zeggen: Grijp die kans!”

INVALLEERKRACHT MARGO

“Door het werken bij een invalpool onderwijs doe ik heel veel ervaring op voor de klas. Na mijn mbo-opleiding tot onderwijsassistente, ben ik de pabo gaan volgen. Door mijn vooropleiding heb ik de bevoegdheid om regelmatig in te vallen. Via deze invalpool in het christelijk onderwijs, maak ik hier volop gebruik van. Ik vind het enorm waardevol! ”

INVALLEERKRACHT TEA

“Door het hele land heen zijn er gigantische tekorten in het basisonderwijs, en de christelijke scholen brengen het er relatief goed vanaf. Toch zijn daar ook vaak problemen met de bezetting. Er is zo’n nood! En dat zorgde ervoor dat ik besloot om te helpen en mij aan te sluiten bij een invalpool voor christelijke scholen.”

Wilt uw school zich aansluiten bij onze invalpool voor primair onderwijs? Geef uw contactgegevens aan ons door, dan nemen we contact met je op!

Neem contact met ons op!