We hebben een nieuwe vestiging geopend in Apeldoorn! Vanaf maandag 3 juni 2019 is onze collega Hans Wiersma werkzaam als vestigingsmanager op deze locatie. Het team zal de komende maanden verder uitbreiden met nieuwe recruitment consultants voor regio Apeldoorn.

Tien jaar geleden zijn we gestart in Rotterdam. Gedurende de daaropvolgende jaren wilden we graag nog meer scholen ondersteunen in het vinden van onderwijspersoneel.  Zodoende hebben we in 2016 een vestiging in Utrecht geopend. Hierna zijn we als partij steeds stabieler geworden en zijn we blijven bouwen aan uitbreiding van ons netwerk. Wij willen al het onderwijstalent van Nederland een mooie baan aanbieden!

Gedurende de periode van groei van onze vestiging in Utrecht zijn er ook een aantal scholen bij ons aangesloten in de omgeving van Gelderland en Overijssel. Wij zijn een organisatie die graag wil ‘werken met’ en niet wil ‘werken voor’. We staan dan ook graag dicht bij de scholen en docenten met wie wij een samenwerking hebben.

Er is gekozen voor locatie Apeldoorn, zodat we ook in deze regio goed bereikbaar zijn voor zowel scholen als docenten. Je bent van harte welkom voor een kop koffie in Apeldoorn!