Vacatures onderwijs

Adhocdocent deelt graag de leukste banen in het onderwijs met jou! Vacatures in het onderwijs vind je op deze pagina. Adhocdocent heeft veel verschillende vacatures in het onderwijs, omdat wij samenwerken met scholen binnen het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. Het zijn uiteenlopende vacatures voor onderwijsinstellingen in heel Nederland. Voor vacatures onderwijs ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij op zoek naar vacatures in onderwijs? Hieronder tonen we je onze onderwijs vacatures. Vacatures voor onderwijs zijn afwisselend, uitdagend en je bent van betekenis in je directe omgeving.

Gebruik de filters aan de linkerkant om te filteren binnen de vacatures in het onderwijs. Wil jij graag in het onderwijs actief zijn, maar zit er geen geschikte onderwijs vacature bij? Of kun je vanuit het overzicht niet bepalen welke vacatures onderwijs bij jou passen?

Laat dan jouw cv en wensen bij ons achter, zodat wij jou op de hoogte kunnen houden van passende banen in het onderwijs! We delen graag de onderwijs vacatures met je. Zodra er passende vacatures onderwijs voor jou binnen komen, laten we van ons horen! Wekelijks krijgen wij nieuwe vacatures onderwijs binnen. We doen onze uiterste best om vacatures in onderwijs te vinden die aansluiten op jouw wensen, vaardigheden en diploma’s. Uiteraard kan je ook contact met ons opnemen om mogelijkheden te bespreken.

NIEUW! Elke week een vacature alert in je mailbox.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste vacatures? Schrijf je dan in voor de nieuwe vacature-alert. Deze ontvang je elke vrijdag in je mailbox!

Schrijf je nu in!

De werken in het onderwijs vacatures van Adhocdocent zijn voor iedereen. Bekijk hieronder de openstaande vacatures!

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7.5 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Ben je begaan met basisschoolleerlingen? Heb jij minimaal een MBO-niveau 3 opleiding afgerond richting de pedagogiek en kun je op een creatieve manier kinderen iets leren? Lees dan snel verder want dan zijn wij op zoek naar jou!

6 augustus, 2020

Vacature docent Groen – Gelderland

Gelderland
25 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Een kleinschalige, christelijke school in de omgeving van Ede is op zoek naar een enthousiaste mentor praktijkonderwijs, die graag praktisch aan de slag gaat. Je zorgt ervoor dat de leerlingen van het praktijkonderwijs kennismaken met diverse beroepen, voornamelijk binnen de groene sector. Leer jij hen omgaan met dieren, gereedschap en planten? En bereid jij hen voor op een plek in de maatschappij?

27 juli, 2020

Vacature docent Verpleegkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Voor lichamelijk en geestelijk welzijn is de zorg noodzakelijk. Kun je kennis overdragen aan studenten die voor Zorg & Welzijn hebben gekozen en hen de maatschappelijk relevantie hiervan laten inzien? Lees dan snel verder over de functie van docent Verpleegkunde.

27 juli, 2020

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
3.5 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Laagdrempelig kennismaken met het onderwijs en zoek jij een leuke bijbaan voor naast je studie? Voor een reformatorische middelbare school in Dordrecht zijn wij op zoek naar studenten die wekelijks lessen waar willen nemen.

22 juli, 2020

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
5.25 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Sta jij gemakkelijk voor een groep? Heb je snel een ‘klik’ met jongeren? En zoek jij voor aankomend cursusjaar een leuke, verantwoordelijke bijbaan met uitdaging? Ga aan de slag als leswaarnemer op een reformatorische middelbare school in Rotterdam!

22 juli, 2020

Vacature Steunlesdocent – Zuid-Holland

Zuid-Holland
3 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Voor een reformatorische middelbare school in Rotterdam zijn wij op zoek naar steunlesdocenten! Als steunlesdocent heb je de de verantwoordelijkheid om leerlingen te helpen bij het wegwerken van achterstanden die zijn opgelopen door covid-19.

22 juli, 2020

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Frans is een prachtige taal die behoort tot de grotere groep van Romaanse talen, die allemaal uit het Latijn zijn voortgekomen. Veel Franse woorden zijn inmiddels geïntegreerd in de Nederlandse taal en belangrijk binnen diverse beroepsgroepen. Heb je een cœur voor deze taal, leerlingen en het onderwijs? Lees dan snel verder!

21 juli, 2020

Vacature Docent Engels – Gelderland

Gelderland
9 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Al op de basisschool wordt gestart met het onderwijs in de Engelse taal. Deze taal behoort nog steeds tot 1 van de meest gesproken talen in de wereld. Daarom is het goed leren en beheersen van deze taal erg belangrijk. Voor sommigen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Wil jij leerlingen helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen? Solliciteer dan snel, want wij zijn per begin van het nieuwe schooljaar op zoek naar een gedreven docent Engels!

17 juli, 2020

Vacature Docent Engels – Flevoland

Flevoland
12 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Engels is één van de belangrijkste talen in de wereld en het is dan ook belangrijk dat de leerlingen zich hier goed op ontwikkelen. Kun jij niet wachten om als docent Engels aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel!

9 juli, 2020

Vacature Docent Engels – Overijssel

Overijssel
12 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Een kleinschalige, christelijke school in de omgeving van Zwolle is vanwege een zieke docent op zoek naar een docent Engels. Zorg jij ervoor dat de leerlingen uit de onderbouw van T/H/V niet starten zonder lessen Engels? Jij weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om de Engelse taal goed te beheersen.

9 juli, 2020

Vacature Docent Engels – Gelderland

Gelderland
26 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Voor een christelijke, moderne school in de omgeving van Ede zijn wij op zoek naar een docent Engels. Ben jij nog beschikbaar komend schooljaar (fulltime of parttime) en weet jij de leerlingen van het vmbo te boeien gedurende de Engelse lessen? Wij komen graag met je in contact!

9 juli, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Flevoland

Flevoland
20 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Een wandelaar liep gedurende twee dagen. Op de tweede dag liep de wandelaar 2 uur langer en met een gemiddelde snelheid van 1 km per uur sneller dan hij liep op de eerste dag. Tijdens de twee dagen liep hij een totaal van 64 km op een totaal van 18 uur lopen, wat was zijn gemiddelde snelheid op de eerste dag? Is het bovenstaande raadsel jou niet vreemd en wil je juist door dit soort ‘verhaalsommen’ de wiskundige logica aan leerlingen uitleggen? Dan zijn we op zoek naar jou.

7 juli, 2020

Vacature Docent BWI – Overijssel

Overijssel
20 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Weet jij je kennis van het vak techniek levendig te maken bij leerlingen van het middelbaar onderwijs? Ben jij technisch en handig? En heb jij daarnaast een passie voor jongeren? Dan zoeken wij jou! Voor een school in de provincie Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een docent Techniek (BWI) voor 20 lesuren per week. Deze lessen worden gegeven aan leerlingen aan de onder en bovenbouw van het vmbo. Kennisoverdracht en begeleiding is nodig en jij als docent bent daarom onmisbaar.

30 juni, 2020

Vacature Docent Groen – Gelderland

Gelderland
25 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Ben jij een docent met passie voor groene handen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

30 juni, 2020

Vacature Docent Lichamelijk Opvoeding – Gelderland

Gelderland
25 lesuren
Schooljaar 2020/2021

“Hou vol, nog even, ja, nee, ja, snel naar links en scoren, nu in de aanval, kom op.” Zijn dit bekende kreten voor jou?

30 juni, 2020

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
8 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Voel jij je als een vis in het water bij het omzetten van natuurkundige formules? En heb jij daarnaast een passie voor middelbare scholieren? Zoek dan niet verder! Wij hebben voor schooljaar 2020-2021 een vacature voor docent natuurkunde.

26 juni, 2020

Vacature Docent Economie – Utrecht

Vervuld

Ben jij een echte econoom en heb je daarnaast een passie voor het onderwijs? Dan hebben we voor jou de perfecte uitdaging voor het schooljaar 2020-2021. Lees snel verder!

26 juni, 2020

Vacature Docent Scheikunde – Utrecht

Vervuld

Heb jij affiniteit met het vak Scheikunde en ben jij in staat om jouw kennis te delen met leerlingen uit de bovenbouw van de havo en het vwo? Ga jij deze uitdaging aan en impact maken op deze leerlingen?

26 juni, 2020

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Vervuld

Bonbon, paraplu, bagage en accent zijn allemaal Franse woorden die inmiddels heel normaal zijn geworden binnen de Nederlandse taal. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor schooljaar 2020-2021 en ben je in staat de Franse taal over te brengen op leerlingen? Lees dan snel verder!

26 juni, 2020

Vacature Docent Elektrotechniek – Zuid-Holland

Vervuld

Is jouw affiniteit met elektronica, technische automatisering, elektrische energietechniek en met jongeren? En ben jij docent of wil je dat graag worden? Lees dan snel verder.

23 juni, 2020

Vacature Docent Installatietechniek – Zuid-Holland

Vervuld

Wil jij jouw vakmanschap graag delen met de leerlingen van het vmbo? Wil jij de technieken die jij beheerst graag overdragen aan de jongere generatie? Dan zoeken we jou als docent installatietechniek!

23 juni, 2020

Vacature Docent BWI – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Heb jij jaren in de bouw gewerkt en wil je nu iets anders? Wil jij het liefst jouw vak overbrengen aan jongeren? Heb jij een passie voor onderwijs? Ben je nog geen docent maar wil je dat wel worden? Dan zoeken wij jou!

23 juni, 2020

Vacature Lasinstructeur – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij passie en affiniteit voor het maken van mooie producten door middel van lastechnieken? Wil jij dit vakmanschap leren aan de leerlingen van het vmbo? Dan is deze vacature iets voor jou!

23 juni, 2020

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Vervuld

Het Nederlands en het Duits zijn zeer nauw verwante talen en kennen dus veel woorden die op elkaar lijken. Toch is het voor Nederlanders vaak moeilijk om het Duits echt goed te verstaan en te spreken, omdat veel verwante woorden nét iets anders betekenen. Ben jij een kundig docent Duits die met passie de leerlingen naar een hoger niveau kan brengen? Lees dan verder.

18 juni, 2020

Vacature docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Ongeveer 25 miljoen mensen binnen de Europese Unie spreken Nederlands al eerste taal. Het is geen gemakkelijke taal maar wel een heel boeiende taal. Heb jij speciaal talent voor het aanleren van de Nederlandse taal? Kun jij dit op een begrijpelijke manier toelichten aan bovenbouw-leerlingen van de havo en het vwo? Lees dan snel verder!

15 juni, 2020

Vacature Docent Beeldende Vorming – Zuid-Holland

Vervuld

Boetseren, tekenen, knippen en plakken. Als docent Beeldende Vorming voel jij je tussen deze technieken als een vis in het water. Ben jij docent Beeldende Vorming en nog op zoek naar een nieuwe uitdaging voor het schooljaar 2020-2021? Lees dan snel verder!

12 juni, 2020

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Al op de basisschool wordt gestart met het onderwijs in de Engelse taal. Deze taal behoort nog steeds tot 1 van de meest gesproken talen in de wereld. Daarom is het goed leren en beheersen van deze taal erg belangrijk. Voor sommigen is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Wil jij leerlingen helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen? Solliciteer dan snel, want wij zijn per begin van het nieuwe schooljaar op zoek naar een gedreven docent Engels!

12 juni, 2020

Vacature Docent Economie – Utrecht

Vervuld

Heb jij een passie voor economie en een passie voor jongeren? Ben jij daarnaast beschikbaar voor het schooljaar 2020-2021? Lees dan snel verder want wij hebben de uitdaging die bij jou past!

4 juni, 2020

Vacature Docent Geschiedenis – Zuid-Holland

Vervuld

Hoe is Nederland als staat tot stand gekomen? Waren we altijd rivaliserend als aparte gewesten of kenden we tijden van veel samenwerkingen? Ben jij gepassioneerd over het vak Geschiedenis en kun je deze passie overdragen havo- en atheneum- leerlingen? Lees dat snel verder!

4 juni, 2020

Vacature Docent BWI – Zuid-Holland

Vervuld

Weet jij je kennis van het vak techniek levendig te maken bij leerlingen van het middelbaar onderwijs? Ben jij technisch en handig? En heb jij daarnaast een passie voor jongeren? Ga dan aan de slag als docent Bouwen, Wonen & Interieur! Lees snel verder.

4 juni, 2020

Vacature Docent Muziek – Overijssel

Vervuld

Blokfluit spelen of met elkaar liedjes zingen, vinden veel pubers niet het leukste wat er is. Gelukkig ben jij degene die de leerlingen ook een andere kant van het vak laat zien. Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

3 juni, 2020

Vacature Docent Economie – Utrecht

Vervuld

Zijn begrippen als welvaart, arbeidsmarkt, sociale zekerheid, geld en inflatie jou niet vreemd? Ben je bevoegd docent Economie, en kun je de leerlingen binnen deze onderwerpen wegwijs maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

29 mei, 2020

Vacature Docent Latijn – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij op zoek naar een uitdaging voor het schooljaar 2020-2021? En heb jij een passie voor jongeren en de klassieke talen? Ga dan nu aan de slag als docent Latijn!

28 mei, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Wiskunde wordt vaak gezien als een moeilijk vak met ingewikkelde formules. Ben jij een docent die de leerlingen het plezier en de zin van Wiskunde kunt laten inzien? Ben je beschikbaar als docent voor het nieuwe schooljaar? Lees dan snel verder!

26 mei, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Wiskunde bestaat strikt uit logische redeneringen en komt voort uit rekenen en meetkunde. Kun je formules, getallen en de verbanden goed uitleggen aan jongeren en ben je als eerstegraads docent Wiskunde beschikbaar voor het nieuwe schooljaar? We leren je graag kennen!

26 mei, 2020

Vacature Docent Biologie- Zuid-Holland

Vervuld

Levende organismen, levensprocessen en levensverschijnselen is de natuurwetenschap waar Biologie zich op richt. Kun je deze processen op een begrijpelijke manier uitleggen aan leerlingen? En ben je beschikbaar als docent voor komend schooljaar? Dan komen we graag met je in contact!

26 mei, 2020

Vacature Technisch Onderwijs Assistent (TOA) – Overijssel

Vervuld

Beschik jij over technische kennis en inzicht en weet jij dit op een heldere manier uit te leggen aan de leerlingen van het voortgezet onderwijs? Wij zoeken jou!

26 mei, 2020

Vacature Docent Scheikunde – Utrecht

Vervuld

Waar zijn stoffen uit opgebouwd en hoe vinden chemische veranderingen plaats? Welke wetmatigheden zijn hierin te ontdekken? Kun je dit op een begrijpelijke manier uitleggen aan jongeren? Lees dan snel verder!

25 mei, 2020

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Vervuld

Wat is het belang van het vak Economie, ook wel huishoudkunde genoemd? Zijn de begrippen micro-, meso-, en macro-economie jou niet vreemd? En ben jij in staat om leerlingen van het voortgezet onderwijs kennis omtrent deze begrippen bij te brengen?

14 mei, 2020

Vacature Docent Tekenen – Zuid-Holland

Vervuld

Compositie, lijnenspel en complementaire kleuren; jij weet er alles van! Je hebt een voorliefde voor kunst én houdt van pubers? Dan is deze vacature iets voor jou! Lees dan snel verder!

14 mei, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Ga jij de uitdaging aan om vmbo-leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Wiskunde? Weet jij hen te stimuleren met aansprekende lessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees gauw verder!

14 mei, 2020

Vacature Docent Scheikunde – Zuid-Holland

Vervuld

Kun je uitleggen aan jongeren wat materie is en dat lucht meer weegt dan je denkt? Lees dan snel verder! Vanaf het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een tweedegraads Scheikunde Docent in provincie Zuid-Holland voor 20 lesuren per week. Minder lesuren oppakken is ook mogelijk.

14 mei, 2020

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

14 mei, 2020

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Vervuld

De Duitse Taal spreken is één, daarin lesgeven is twee. Maar misschien is het wel iets voor jou.. wij hebben de ambitie om talenten voor de klas te brengen!

14 mei, 2020

Vacature Docent Engels

Vervuld

Wil jij vertellen waarom de Engelse taal door miljoenen mensen wordt gesproken? Waarom de Engelse cultuur invloed heeft in de hele wereld? En vind jij de debatten in het Lagerhuis ook erg fascinerend? Dan zoeken wij jou!

8 mei, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij gepassioneerd over het vak wiskunde? Ben je docent in opleiding, bevoegd of geïnteresseerd in het docentschap? Neem vrijblijvend contact met ons op, want wellicht is dit de functie die bij jou past!

7 mei, 2020

Vacature Docent Biologie – Gelderland

Vervuld

Ben jij een bioloog in hart en nieren en word je enthousiast van jongeren? Ben je daarnaast komend schooljaar beschikbaar om les te geven op een middelbare school in de provincie Utrecht? We leren je graag kennen!

23 april, 2020

Vacature Docent Techniek – Utrecht

Utrecht
6 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Blijft de techniek jou boeien en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van jongeren? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis met hen te delen? Wij hebben een interessante vacature voor jou!

23 april, 2020

Vacature Docent Scheikunde – Overijssel

Overijssel
20 lesuren
Schooljaar 2020/2021

Kun je uitleggen aan jongeren wat materie is en dat lucht meer weegt dan je denkt? Lees dan snel verder! Vanaf het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar eerstegraads en tweedegraads Scheikunde Docenten in provincie Overijssel voor 20 lesuren per week.

8 april, 2020

Vacature Docent Natuurkunde / Scheikunde – Zuid-Holland

Vervuld

Als je een molecuul menselijk DNA uitvouwt, is het gemiddeld zo’n 5 centimeter lang. Elke cel van het menselijk lichaam bevat 23 DNA-moleculen, en je hebt ongeveer 37 biljoen cellen! Ben jij de docent Natuurkunde / Scheikunde die de leerlingen dit gaat uitleggen tijdens schooljaar 2020-2021? Lees dan snel verder.

7 april, 2020