Zoek jij een vacature voor docent Aardrijkskunde?

Ben jij een bevoegd docent aardrijkskunde of een docent aardrijkskunde in opleiding én ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Kijk dan snel verder! We hebben uiteenlopende vacatures. Zowel tijdelijke functies als reguliere vacatures en op verschillende niveaus. Ook werken wij samen met scholen door heel Nederland, dus je vindt hier zowel een vacature docent aardrijkskunde in Zuid-Holland als vacature docent aardrijkskunde in Overijssel.

Kan jij maar een gedeelte van de vacature docent aardrijkskunde opvullen? Neem dan contact op, want wellicht kunnen we in overleg met de school kijken wat er mogelijk is.

Ben jij docent aardrijkskunde, maar staat jouw droomfunctie hier niet tussen? Schrijf je dan vrijblijvend in!

Vacature Docent Economie – Utrecht

Zuid-Holland
19.5 lesuren

Zijn begrippen als welvaart, arbeidsmarkt, sociale zekerheid, geld en inflatie jou niet vreemd? Ben je bevoegd docent Economie, en kun je de leerlingen binnen deze onderwerpen wegwijs maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

29 mei, 2020

Vacature Docent Latijn – Zuid-Holland

Zuid-Holland
3 lesuren

Ben jij op zoek naar een uitdaging voor het schooljaar 2020-2021? En heb jij een passie voor jongeren en de klassieke talen? Ga dan nu aan de slag als docent Latijn!

28 mei, 2020

Vacature Docent Beveiliging – Gelderland

Gelderland
21 lesuren

Onze klant is gestart met de opleiding Beveiliging. Deze opleiding zal zich richten op studenten die willen werken in het veiligheidsdomein. Daarom is de school op zoek naar een flexibele en daadkrachtige docent voor de opleiding Beveiliging.

28 mei, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Wiskunde wordt vaak gezien als een moeilijk vak met ingewikkelde formules. Ben jij een docent die de leerlingen het plezier en de zin van Wiskunde kunt laten inzien? Ben je beschikbaar als docent voor het nieuwe schooljaar? Lees dan snel verder!

26 mei, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Wiskunde bestaat strikt uit logische redeneringen en komt voort uit rekenen en meetkunde. Kun je formules, getallen en de verbanden goed uitleggen aan jongeren en ben je als eerstegraads docent Wiskunde beschikbaar voor het nieuwe schooljaar? We leren je graag kennen!

26 mei, 2020

Vacature Docent Biologie- Zuid-Holland

Zuid-Holland
18 lesuren

Levende organismen, levensprocessen en levensverschijnselen is de natuurwetenschap waar Biologie zich op richt. Kun je deze processen op een begrijpelijke manier uitleggen aan leerlingen? En ben je beschikbaar als docent voor komend schooljaar? Dan komen we graag met je in contact!

26 mei, 2020

Vacature Docent Nederlands – Noord-Holland

Noord-Holland
21 lesuren

Spelling, woordenschat, grammatica, zinsopbouw en samenvatten… Vind jij het leuk om VMBO leerlingen hier iets over te leren?

26 mei, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Noord-Holland

Noord-Holland
24 lesuren

Word jij enthousiast van wiskundige vergelijkingen, formules en inhoudsmaten? Heb jij daarnaast een passie om het vak uit te leggen aan vmbo-leerlingen? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

26 mei, 2020

Vacature Docent Duits – Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Heb jij affiniteit met de Duitse taal en zou jij graag willen bijdragen aan de ontwikkeling van jongeren? Zie jij jezelf werken als docent Duits op een middelbare school? Wij leren je graag kennen!

26 mei, 2020

Vacature Technisch Onderwijs Assistent (TOA) – Overijssel

Overijssel
36 lesuren

Beschik jij over technische kennis en inzicht en weet jij dit op een heldere manier uit te leggen aan de leerlingen van het voortgezet onderwijs? Wij zoeken jou!

26 mei, 2020

Vacature Docent Scheikunde – Utrecht

Utrecht
18 lesuren

Waar zijn stoffen uit opgebouwd en hoe vinden chemische veranderingen plaats? Welke wetmatigheden zijn hierin te ontdekken? Kun je dit op een begrijpelijke manier uitleggen aan jongeren? Lees dan snel verder!

25 mei, 2020

Vacature Docent Economie – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Wat is het belang van het vak Economie, ook wel huishoudkunde genoemd? Zijn de begrippen micro-, meso-, en macro-economie jou niet vreemd? En ben jij in staat om leerlingen van het voortgezet onderwijs kennis omtrent deze begrippen bij te brengen?

14 mei, 2020

Vacature Docent Nederlands – Overijssel

Overijssel
26 lesuren

Spelling, grammatica, schrijfvaardigheid, leesvaardigheid, spreekvaardigheid, literatuur, et cetera. Deze onderdelen behoren allen tot de lesstof van een docent Nederlands op het voortgezet onderwijs. Weet jij leerlingen te boeien en hen hierover te enthousiasmeren? Wij komen graag met jou in contact om onderstaande vacature te bespreken!

14 mei, 2020

Vacature Docent Aardrijkskunde – Overijssel

Overijssel
10 lesuren

“Een docent Aardrijkskunde brengt leerlingen waarden en attitudes bij die leiden tot interesse voor de eigen omgeving en de menselijke en natuurlijke verschijnselen op aarde.” Ben jij hier geschikt voor en ben jij beschikbaar komend schooljaar? Wij praten graag met je verder over deze functie!

14 mei, 2020

Vacature Docent Tekenen – Zuid-Holland

Zuid-Holland
16 lesuren

Compositie, lijnenspel en complementaire kleuren; jij weet er alles van! Je hebt een voorliefde voor kunst én houdt van pubers? Dan is deze vacature iets voor jou! Lees dan snel verder!

14 mei, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Ga jij de uitdaging aan om vmbo-leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Wiskunde? Weet jij hen te stimuleren met aansprekende lessen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees gauw verder!

14 mei, 2020

Vacature Docent Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Kun je uitleggen aan jongeren wat materie is en dat lucht meer weegt dan je denkt? Lees dan snel verder! Vanaf het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een tweedegraads Scheikunde Docent in provincie Zuid-Holland voor 20 lesuren per week. Minder lesuren oppakken is ook mogelijk.

14 mei, 2020

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Heb jij wel eens gehoord van het “Mpemba effect”? Dit houdt in dat heet water sneller bevriest dan koud water. Ga jij de leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

14 mei, 2020

Vacature Docent Zorg & Welzijn – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Heb jij een hart voor de zorg? Ken je deze sector van binnen en buiten en lijkt het je leuk om jouw kennis over te dragen aan de leerlingen? Wij zoeken voor het nieuwe schooljaar een docent Zorg & Welzijn.

14 mei, 2020

Vacature Docent LWOO -Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Ben jij in staat om leerlingen gewoon onderwijs te geven met een eigen aanpak waarbij structuur en een veilige leeromgeving centraal staan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Vanaf volgend schooljaar zoeken wij voor 10 lesuur een docent LWOO voor leerlingen met leer- en gedragsproblemen.

14 mei, 2020

Vacature Docent Duits – Zuid-Holland

Zuid-Holland
41 lesuren

De Duitse Taal spreken is één, daarin lesgeven is twee. Maar misschien is het wel iets voor jou.. wij hebben de ambitie om talenten voor de klas te brengen!

14 mei, 2020

Maak impact als docent | Maarten

🕑 Leestijd: < 1,5 minuut Herinner jij je docent nog? Maarten (38) over juf Joke ‘En toen kwam ik ineens weer in contact met mijn lievelingsjuf, juf Joke.’ Zo eindigt Maarten (38) zijn verhaal aan de telefoon, wanneer ik hem vraag om meer te vertellen over de leerkracht die impact op hem heeft gemaakt. Dik 30 jaar geleden zat Maarten op basisschool de Eshof in Houtwijk. Hij weet daar niet zoveel meer van, maar van één juf weet hij nog steeds: dat is en blijft mijn lievelingsjuf. Het was zijn juf in groep 2, namelijk juf Joke.

11 mei, 2020

Vacature Docent Engels

Vervuld

Wil jij vertellen waarom de Engelse taal door miljoenen mensen wordt gesproken? Waarom de Engelse cultuur invloed heeft in de hele wereld? En vind jij de debatten in het Lagerhuis ook erg fascinerend? Dan zoeken wij jou!

8 mei, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Ben jij gepassioneerd over het vak wiskunde? Ben je docent in opleiding, bevoegd of geïnteresseerd in het docentschap? Neem vrijblijvend contact met ons op, want wellicht is dit de functie die bij jou past!

7 mei, 2020

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
30 lesuren

Houd jij van de Nederlandse Taal en droom je ervan om te werken als docent? Voor een middelbare school in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een kanjer met hart voor het vak Nederlands, die de onderbouw leerlingen les wil geven.

29 april, 2020

Vacature Docent Duits – Overijssel

Overijssel
24 lesuren

Op zoek naar een nieuwe baan als docent Duits? Zoek dan niet verder! Wij staan te springen om nieuwe docenten Duits te verwelkomen en leren je graag kennen!

23 april, 2020

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
22 lesuren

Jij hebt affiniteit met de Engelse taal, kent de grammaticaregels, beheerst de Engelse woordenschat, weet dit op een eenvoudige wijze uit te leggen en geniet daarnaast van de spontaniteit van jongeren. Herken jij je hier in? Wellicht is onderstaande vacature dan iets voor jou!

23 april, 2020

Vacature Docent Biologie – Gelderland

Gelderland
5 lesuren

Ben jij een bioloog in hart en nieren en word je enthousiast van jongeren? Ben je daarnaast komend schooljaar beschikbaar om les te geven op een middelbare school in de provincie Utrecht? We leren je graag kennen!

23 april, 2020

Vacature Docent Techniek – Utrecht

Utrecht
6 lesuren

Blijft de techniek jou boeien en draag jij graag bij aan de ontwikkeling van jongeren? Vind je het daarnaast belangrijk om jouw kennis met hen te delen? Wij hebben een interessante vacature voor jou!

23 april, 2020

Vacature Docent Engels – Utrecht

Utrecht
16 lesuren

Ben jij docent Engels en op zoek naar een nieuwe werkplek voor volgend schooljaar? Wij komen graag met jou in contact!

23 april, 2020

Vacature Docent Natuurkunde – Utrecht

Utrecht
14 lesuren

Blijf jij je verwonderen over natuurkunde en is dit vak jou volledig eigen? Ben jij daarnaast ook in staat om jouw natuurkundige kennis over te brengen op middelbare scholieren? Wij hebben een vacature voor je!

23 april, 2020

Vacature Docent Nederlands – Gederland

Gelderland
14 lesuren

Ben jij in staat om de leerlingen van het voortgezet onderwijs te bewijzen hoe belangrijk het is om de Nederlandse taal goed te beheersen? Ben je daarnaast beschikbaar voor werk volgend schooljaar? Lees dan snel verder, want wij komen graag met jou in contact!

23 april, 2020

Vacature Docent Biologie – Gelderland

Gelderland
6 lesuren

Heb jij veel kennis van het vak Biologie, affiniteit met bovenbouwleerlingen en ervaring met verschillende niveaus? En vind je het leuk om hen alles te leren over mensen, dieren en planten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Enthousiast? Reageer dan snel!

23 april, 2020

Maak impact als docent | Elizabeth

Herinner jij je docent nog? Elizabeth (19) reageerde direct bevestigend op de vraag via Instagram of zij de docent nog herinnerde die het meeste impact op haar heeft gemaakt. Haar antwoord was niet alleen instemmend, maar ook onderbouwd: ‘Hij deed alles in afhankelijkheid van God en liet mij zien hoe een docent hoort te zijn!’ Elizabeth heeft het over docent Bezemer die haar tot op heden inspireert voor de invulling van haar lessen.

23 april, 2020

Hoe docenten het werken op afstand ‘overleven’?

Hoe docenten het werken op afstand ‘overleven’? Ineens kun je de dagen flexibel inplannen en hoef je niet meer naar school. Geen volle klassen meer, maar een groepsgesprek met de klas via Microsoft Teams naar aanleiding van de gedeelde lesstof en huiswerkopdrachten op It’s learning. Het is mooi om te zien hoe sommige docenten hun draai weten te vinden met de digitale lessen en hoe zij de leerlingen via een filmpje weten te motiveren om aan de slag te gaan met de lesstof. Wij spraken een aantal docenten over het werken in quarantaine en de daarbij komende struggles.

14 april, 2020

Vacature Docent Scheikunde – Overijssel

Overijssel
20 lesuren

Kun je uitleggen aan jongeren wat materie is en dat lucht meer weegt dan je denkt? Lees dan snel verder! Vanaf het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar eerstegraads en tweedegraads Scheikunde Docenten in provincie Overijssel voor 20 lesuren per week.

8 april, 2020

Vacature Docent Natuurkunde / Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren
Vervuld

Als je een molecuul menselijk DNA uitvouwt, is het gemiddeld zo’n 5 centimeter lang. Elke cel van het menselijk lichaam bevat 23 DNA-moleculen, en je hebt ongeveer 37 biljoen cellen! Ben jij de docent Natuurkunde / Scheikunde die de leerlingen dit gaat uitleggen tijdens schooljaar 2020-2021? Lees dan snel verder.

7 april, 2020

Vacature Docent PIE – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Op een school in de provincie Zuid-Holland is een vacature ontstaan voor docent PIE voor schooljaar 2020-2021. Word jij enthousiast van het vak Metaal-, Elektro- en Installatietechniek? En ben jij in staat om de inhoud van het vak op een begrijpelijke wijze aan de jongeren uit te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

7 april, 2020

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Nous avons un beau défi pour un professeur de français. De Franse taal wordt vaak gezien als een mooie, maar moeilijke taal. Ben jij in staat om de leerlingen deze taal aan te leren en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor schooljaar 2020-2021? Lees dan snel verder!

7 april, 2020

Alle leerkrachten en docenten: bedankt!

🕑 Leestijd: < 1 minuut Alle leerkrachten en docenten: bedankt! Als docent of leerkracht doe jij `gewoon’ je werk. Je bereidt met passie je lessen voor, biedt leerlingen een luisterend oor, geeft straf en complimenten wanneer dit nodig is en brengt leerlingen kennis en principes bij. De normaalste zaak van de wereld, voor jou als docent of leerkracht. Zelfs nu in deze onzekere tijd.

7 april, 2020

Vacature Conciërge – Zuid-Holland

Zuid-Holland
7 lesuren

Houd je er van om bezig te zijn met werkzaamheden om de school draaiende te houden zoals het afhandelen van te laatmeldingen en het optreden als opvangpunt voor bezoekers? En heb je daarnaast een passie voor leerlingen? Ga dan vanaf mei aan de slag als conciërge!

3 april, 2020

5 tips voor gezond thuiswerken

🕑 Leestijd: 1,5 minuut We moeten er allemaal aan geloven: thuiswerken. Voorlopig blijven de scholen gesloten en wordt er op afstand les gegeven aan de leerlingen. Door het vele werk achter je beeldscherm is het een uitdaging om deze quarantaine weken gezond te blijven. Reden genoeg om deze 5 tips door te nemen van Andries, docent Lichamelijke Opvoeding. Succes!

1 april, 2020

Docent Kunstvaken/CKV – Zuid-Holland

Vervuld

Waarom zijn creative vakken zo belangrijk? Creativiteit heb je onder andere nodig om om te gaan met veranderingen, ervaringen en problemen op te lossen. Kun je de zin van de Kunstvakken en CKV op een creative manier duidelijk maken aan vmbo leerlingen? Lees dan snel verder!

30 maart, 2020

Vacature Docent Natuurkunde/Scheikunde – Zuid-Holland

Vervuld

Docent Natuurkunde/Scheikunde Wat is het verschil tussen natuur- en scheikunde? Wat laat deze vakken juist in elkaar overlopen? Het draait allemaal om stoffen die wel van nature kunnen veranderen in een andere stof of juist helemaal niet. Kun je dit op een begrijpelijke en enthousiaste manier uitleggen aan leerlingen van het vmbo? Dan zijn we op zoek naar jou!

30 maart, 2020

Vacature HR-adviseur – Utrecht

Vervuld

Heb jij een passie voor het HR vak en daarnaast een hart voor het onderwijs? Dan hebben wij een passende vacature voor jou als HR-adviseur in de provincie Utrecht.

30 maart, 2020

Vacature Docent Beeldende Vorming & CKV – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Heb jij een passie voor leerlingen en ben jij klaar voor een kunstzinnige uitdaging op theoretisch en praktisch gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

19 maart, 2020

Vacature Docent LO – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Ben jij een echte sportfanaat en weet jij met een paar pionnen en een matje de gymzaal om te toveren tot een waar sportpaleis? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

19 maart, 2020

Vacature Docent BWI – Zuid-Holland

Vervuld

Voor het schooljaar 2020-2021 zijn wij op zoek naar iemand met een passie voor leerlingen en een hart voor techniek. Spreekt jou dit aan? Ga dan aan de slag als docent Bouwen, Wonen & Interieur! Lees snel verder.

17 maart, 2020

Vacature Docent BWI – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Ben jij op zoek naar een uitdaging voor het schooljaar 2020-2021? Ben jij technisch en handig? En heb jij daarnaast een passie voor jongeren? Dan zoeken wij jou!

16 maart, 2020

Vacature Instructeur Techniek – Zuid-Holland

Vervuld

Heb jij een passie voor techniek en zie jij het als uitdaging om jongeren te inspireren? Ga dan aan de slag als instructeur techniek!

16 maart, 2020