Zoek jij een vacature docent biologie?

Zoek jij een tijdelijke of reguliere vacature docent biologie? Je vindt ze hier! Voor verschillende middelbare scholen zoeken wij een een docent biologie. Adhocdocent werkt samen met scholen in heel Nederland, dus jij kan aan de slag als docent biologie op de Veluwe of als docent biologie in de buurt van de Rotte.

Dus ben jij op zoek naar een tijdelijke of reguliere vacature docent biologie? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Staat de docent biologie vacature die jij zoekt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op of schrijf je vrijblijvend in, want wij denken graag met je mee om de vacature docent biologie te vinden, die bij jou past.

5 tips voor gezond thuiswerken

🕑 Leestijd: 1,5 minuut We moeten er allemaal aan geloven: thuiswerken. Voorlopig blijven de scholen gesloten en wordt er op afstand les gegeven aan de leerlingen. Door het vele werk achter je beeldscherm is het een uitdaging om deze quarantaine weken gezond te blijven. Reden genoeg om deze 5 tips door te nemen van Andries, docent Lichamelijke Opvoeding. Succes!

1 april, 2020

Docent Kunstvaken/CKV – Zuid-Holland

Zuid-Holland
20 lesuren

Waarom zijn creative vakken zo belangrijk? Creativiteit heb je onder andere nodig om om te gaan met veranderingen, ervaringen en problemen op te lossen. Kun je de zin van de Kunstvakken en CKV op een creative manier duidelijk maken aan vmbo leerlingen? Lees dan snel verder!

30 maart, 2020

Vacature Docent Natuurkunde/Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
14 lesuren

Wat is het verschil tussen natuur- en scheikunde? Wat laat deze vakken juist in elkaar overlopen? Het draait allemaal om stoffen die wel van nature kunnen veranderen in een andere stof of juist helemaal niet. Kun je dit op een begrijpelijke en enthousiaste manier uitleggen aan leerlingen van het vmbo? Dan zijn we op zoek naar jou!

30 maart, 2020

Vacature HR-adviseur – Utrecht

Utrecht
40 lesuren

Heb jij een passie voor het HR vak en daarnaast een hart voor het onderwijs? Dan hebben wij een passende vacature voor jou als HR-adviseur in de provincie Utrecht.

30 maart, 2020

Vacature Docent Beeldende Vorming & CKV – Zuid-Holland

Zuid-Holland
15 lesuren

Heb jij een passie voor leerlingen en ben jij klaar voor een kunstzinnige uitdaging op theoretisch en praktisch gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

19 maart, 2020

Vacature Docent LO – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Ben jij een echte sportfanaat en weet jij met een paar pionnen en een matje de gymzaal om te toveren tot een waar sportpaleis? Dan hebben wij dé vacature voor jou!

19 maart, 2020

Vacature Docent BWI – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Voor het schooljaar 2020-2021 zijn wij op zoek naar iemand met een passie voor leerlingen en een hart voor techniek. Spreekt jou dit aan? Ga dan aan de slag als docent Bouwen, Wonen & Interieur! Lees snel verder.

17 maart, 2020

Vacature Docent BWI – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Ben jij op zoek naar een uitdaging voor het schooljaar 2020-2021? Ben jij technisch en handig? En heb jij daarnaast een passie voor jongeren? Dan zoeken wij jou!

16 maart, 2020

Vacature Instructeur Techniek – Zuid-Holland

Zuid-Holland
25 lesuren

Heb jij een passie voor techniek en zie jij het als uitdaging om jongeren te inspireren? Ga dan aan de slag als instructeur techniek!

16 maart, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Draai jij je hand niet om voor breuken, formules en lineaire verbanden en heb je een passie voor jongeren? Ga dan tijdens schooljaar 2020-2021 aan de slag als docent Wiskunde!

13 maart, 2020

Vacature Docent PIE – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Word jij enthousiast van het vak Metaal-, Elektro- en Installatietechniek? En heb jij een passie voor jongeren? Dan hebben wij een vacature voor jou het schooljaar 2020-2021!

13 maart, 2020

Vacature Docent Natuurkunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
13 lesuren

Een brandende kaars, de zon, de maan, een reflextor en een bliksemschicht hebben iets gemeen. Maar kun jij de leerlingen uitleggen wat echte lichtbronnen zijn? Voor schooljaar 2020-2021 zijn wij op zoek naar een docent Natuurkunde!

13 maart, 2020

Vacature Assistent Trajectklas – Zuid-Holland

Zuid-Holland
40 lesuren

Heb jij een hart voor de leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? En vind jij het fijn om leerlingen individueel te begeleiden met hun eigen weekplanning? Dan zijn wij vanaf september 2020 op zoek naar jou!

13 maart, 2020

Vacature Docent Tekenen en CKV – Zuid-Holland

Zuid-Holland
26 lesuren

Heb jij nog geen plannen voor het schooljaar 2020-2021? Ga dan de uitdaging aan om de leerlingen enthousiast te maken voor het vak tekenen en wegwijs te maken in de wereld van kunst en cultuur als docent Tekenen en CKV!

13 maart, 2020

Vacature Docent Natuurkunde Scheikunde – Zuid-Holland

Zuid-Holland
17 lesuren

Bij een spanning van 18 V wordt een stroomsterkte van 0,3 A gemeten. Bereken de weerstand van deze metaaldraad… Ben jij de docent Natuurkunde / Scheikunde die de leerlingen dit gaat uitleggen in schooljaar 2020-2021? Lees dan snel verder.

13 maart, 2020

Vacature Docent Zorg en Welzijn – Zuid-Holland

Zuid-Holland
34 lesuren

Kun jij uitleggen aan leerlingen wat persoonlijke hygiëne is? En hoe ze respect tonen richting een cliënt? Vind jij het leuk om te laten zien hoe je een bed opmaakt of te vertellen wat een gezond eetpatroon is? Wij zoeken voor schooljaar 2020-2021 een docent Zorg en Welzijn. Ga jij impact maken op deze vmbo-leerlingen?

13 maart, 2020

Vacature Leerkracht SO – Utrecht

Utrecht
16 lesuren

Ben jij een leerkracht die het werken in het SO als een waardevolle uitdaging ziet? Ben je voor twee dagen per week beschikbaar en wil jij samen met een bevlogen team gaan bijdragen aan de ontwikkeling van leerlingen uit de bovenbouw? Wij willen je graag over een nieuwe vacature informeren!

9 maart, 2020

Vacature Docent Engels – Overijssel

Overijssel
10 lesuren

Werk jij graag met jongeren en beschik jij over de benodigde kennis van de Engelse taal? Wij zoeken per direct zoeken een docent Engels! Ga jij bij de leerlingen de past perfect perfectioneren?

9 maart, 2020

Vacature Surveillant – Utrecht

Utrecht
6 lesuren

Wil jij een eerste stap zetten richting het onderwijs? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar personen die beschikbaar zijn om tussen maandag 30 maart en vrijdag 3 april te surveilleren op een middelbare school in de omgeving van Utrecht.

5 maart, 2020

Vacature Huiswerkbegeleider – Zuid-Holland

Zuid-Holland
6 lesuren

Heb jij een passie voor jongeren en heb jij daarnaast interesse in de vakken Economie, Biologie en Engels? Dan zijn wij opzoek naar jou!

5 maart, 2020

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
10 lesuren

Heb jij een passie voor jongeren? En wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met het onderwijs? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je! Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om als leswaarnemer voor de klas te staan.

5 maart, 2020

Vacature Docent Natuur /Scheikunde Gelderland

Gelderland
20 lesuren

Een brok graniet, midden in de woestijn, met een lengte van dik 100 meter. Dat op zich is al bijzonder, maar wanneer dit granieten massief de vorm heeft van een 15 meter hoge golf – terwijl de dichtstbijzijnde oceaan 200 kilometer verderop ligt – doet het je echt afvragen: hoe is dit ooit ontstaan?! Ga jij leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

28 februari, 2020

Vacature Docent Biologie – Gelderland

Vervuld

Heb jij veel kennis van het vak Biologie, affiniteit met onderbouw leerlingen van verschillende leergangen? En vind je het leuk om deze leerlingen alles te leren over mensen, dieren en planten. Dan zijn wij op zoek naar jou! Enthousiast? Reageer dan snel!

28 februari, 2020

Vacature Docent Engels – Zuid-Holland

Zuid-Holland
12 lesuren

What is the most important job in the world? Dat is het geven van het vak Engels. De Engelse taal wordt namelijk steeds belangrijker, ook in de zoektocht naar een nieuwe baan. Heb je affiniteit met leerlingen en een passie voor de Engelse taal? Lees dan verder.

24 februari, 2020

Vacature Docent Duits – Utrecht

Vervuld

Heb jij een passie voor het vak Duits en een passie voor leerlingen? Zou jij deze twee passies willen combineren en heb jij een eerstegraadsbevoegdheid behaald? Lees dan snel verder!

24 februari, 2020

Vacature Docent Natuurkunde/Scheikunde – Utrecht

Utrecht
24 lesuren

Heb jij affiniteit met Natuurkunde en Scheikunde en ben jij in staat om jouw kennis te delen met leerlingen uit de bovenbouw van de mavo? Ga jij deze uitdaging aan en impact maken op deze leerlingen?

21 februari, 2020

Vacature Lesopvangmedewerker – Utrecht

Utrecht
25 lesuren

Hé jij! Overweeg jij de stap richting het onderwijs te maken, maar zou je eerst wat ervaring op willen doen? Of wil jij graag vaardigheden op doen die je later ook nog kan gebruiken? We zijn op dit moment op zoek naar een lesopvangmedewerker voor een middelbare school in de provincie Utrecht. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Reageer dan nu!

21 februari, 2020

Vacature Docent Engels – Utrecht

Vervuld

De Engelse taal is een wereldtaal en daarom is het belangrijk om jongeren deze taal te leren verstaan en spreken. Wil jij deze uitdaging aangaan? Lees gauw verder!

21 februari, 2020

Vacature Docent Frans – Zuid-Holland

Vervuld

Gezocht professeur de Français! Heb jij een passie voor de Franse taal en cultuur en ben je daarnaast docent (in opleiding)? Heb je hart voor leerlingen uit de onderbouw van vmbo, havo en vwo? Lees dan snel verder!

21 februari, 2020

Vacature Leerkracht Onderbouw

Zuid-Holland
22 lesuren

Wil jij echt verschil maken in het leven van je leerlingen? Ben je enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan, en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder!

21 februari, 2020

Vacature leerkracht Onderbouw

Noord-Holland
32 lesuren

Ben jij een duizendpoot die geniet van het enthousiasme van jonge kinderen? Vind jij de brede ontwikkeling van het kind interessant? Hou jij ervan om leerlingen te begeleiden, te coachen en te sturen in het onderzoeken van de wereld om hen heen? Dan is deze vacature op een Jenaplanschool iets voor jou!

17 februari, 2020

Vacature Docent Wiskunde/Natuurkunde – Overijssel

Overijssel
12 lesuren

Je hebt affiniteit met de exacte vakken en weet dit zonder moeite aan de leerlingen van het voortgezet onderwijs uit te leggen. Je geniet ervan om voor de klas te staan en tevens één op één extra begeleiding te bieden. Door jouw inzet worden deze vakken voor hen te begrijpen en wordt hun kennis naar een hoger niveau getild. Is dit voor jou herkenbaar? Wij komen graag in contact met jou!

17 februari, 2020

Vacature Docent Nederlands – Gelderland

Gelderland
16 lesuren

Tot onze Nederlandse standaardtaal behoren alle woorden, constructies, uitdrukkingen en uitspraakvormen die men in principe zonder problemen kan gebruiken in contacten met mensen buiten de eigen vertrouwde omgeving. Om de jongeren dit aan te leren is goed onderwijs cruciaal. Wil jij hieraan bijdragen op een middelbare school in de provincie Gelderland?

17 februari, 2020

Vacature Docent Frans – Noord-Brabant

Vervuld

Frankrijk is de populairste buitenlandse vakantiebestemming bij Nederlanders. Voor veel leerlingen is kennis van het Frans daardoor erg nuttig! Ga jij hen voorbereiden zodat ze voortaan hun eigen baguettes en croissants kunnen bestellen? Lees snel verder.

14 februari, 2020

Vacature Docent Geschiedenis – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij gek op alle verhalen uit het verleden en schud jij zo allerlei historische data uit je mouw? Wil jij je passie overbrengen op leerlingen van het vmbo? Lees dan snel verder.

14 februari, 2020

Vacature Docent Wiskunde – Zuid-Holland

Vervuld

Word jij enthousiast van wiskundige vergelijkingen, formules en inhoudsmaten? Heb jij daarnaast een passie om het vak uitteleggen aan vmbo-leerlingen? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

14 februari, 2020

Vacature Docent Engels – Flevoland

Flevoland
24 lesuren

Engels is één van de belangrijkste talen in de wereld en het is dan ook belangrijk dat de leerlingen zich hier goed op ontwikkelen. Kun jij niet wachten om als docent Engels aan de slag te gaan? Heb jij affiniteit met leerlingen van de havo en vwo? Wil jij hen helpen de Engelse taal onder de knie te krijgen? Solliciteer dan snel!

13 februari, 2020

Vacature Hoofd Facilitaire Dienst a.i. – Provincie Zuid-Holland

Zuid-Holland

Voor een grote scholengemeenschap in Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een Interim Hoofd Facilitaire Dienst. Deze functie is ontstaan in verband met ziekte. De facilitaire dienst heeft binnen de school een breed takenpakket. Het is de taak van de facilitaire dienst om zorg te dragen voor de huisvesting, het beheren en onderhouden van de gebouwen en technische installaties, het zorgdragen voor de beveiliging van de school, het verzorgen van bode-, telefoon-, en receptiefunctie, de repro en de inkoop van goederen en diensten.

10 februari, 2020

Vacature Docent Geschiedenis – Zuid-Holland

Vervuld

Hoe is Nederland als staat tot stand gekomen? Waren we altijd rivaliserend als aparte gewesten of kenden we tijden van veel samenwerkingen? Ben jij gepassioneerd over het vak Geschiedenis en kun je de relevantie hiervan overdragen havo- en atheneum- leerlingen? Lees dat snel verder!

4 februari, 2020

Vacature docent Kunst en Cultuur – Zuid-Holland

Vervuld

Weet je de creativiteit in leerlingen naar boven te halen? Heb je onderwijservaring en een hart voor vmbo-leerlingen? Lees dan snel verder! In verband met zwangerschapsverlof zijn we vanaf maart tot het einde van het schooljaar op zoek naar een docent Kunst en Cultuur. De functie betreft 12 lesuren en staan nu in principe op de woensdag en de donderdag ingeroosterd. Je gaat lesgeven op een school die goede begeleiding geeft aan zowel docenten als leerlingen.

4 februari, 2020

Vacature Docent Natuurkunde – Gelderland

Gelderland
15 lesuren

Een brok graniet, midden in de woestijn, met een lengte van dik 100 meter. Dat op zich is al bijzonder, maar wanneer dit granieten massief de vorm heeft van een 15 meter hoge golf – terwijl de dichtstbijzijnde oceaan 200 kilometer verderop ligt – doet het je echt afvragen: hoe is dit ooit ontstaan?! Ga jij leerlingen uitleggen hoe dit komt? Lees dan gauw verder!

30 januari, 2020

Vacature Docent Aardrijkskunde

Gelderland
6 lesuren

Hoe zat het ook alweer? Draaide de aarde om de zon, of de zon om de aarde? En wat bedoelt iedereen toch met die klimaatveranderingen? Wat moeten we er eigenlijk mee? Als docent Aardrijkskunde kun jij de leerlingen van de havo en het vwo helpen bij alle vragen over bijvoorbeeld ‘het klimaat’!

28 januari, 2020

Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding

Gelderland
6 lesuren

“Hou vol, nog even, ja, nee, ja, snel naar links en scoren, nu in de aanval, kom op.” Zijn dit bekende kreten voor jou?

28 januari, 2020

Vacature Docent Entree klas

Vervuld

Voor een mbo in Noord-Brabant zijn wij vanaf 16 maart tot en met 3 juli 2020 op zoek naar een docent Entree. Je geeft 29 lesuren per week les aan studenten afkomstig uit het VSO, ISK of de Praktijkschool. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en een echte pedagoog bent.

17 januari, 2020

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Zuid-Holland
27 lesuren

Ben jij gepassioneerd over het vak Nederlands, vind je het jou leuk om leerlingen wegwijs te maken in spelling, woordenschat, grammatica, literatuur, zinsopbouw en samenvatten? Lees dat snel verder!

17 januari, 2020

Vacature Leswaarnemer – Zuid-Holland

Zuid-Holland
11 lesuren

Ben jij student en op zoek naar een bijbaan vol verantwoordelijkheid en uitdaging? Wij hebben een leuke job in de aanbieding. Start als leswaarnemer, wanneer jij passie hebt voor jongeren en niet bang bent om voor een groep pubers te staan. Je start vanaf 9 september 2019 op een middelbare school in Dordrecht.

16 januari, 2020

Vacature Mentor Trajectklas – Gelderland

Gelderland
24 lesuren

Sta jij graag voor groepen en heb je altijd al leerlingen met gedragsproblemen willen helpen? Ga aan de slag op een goed georganiseerde school in de provincie Gelderland!

13 januari, 2020

Vacature Leerkracht VSO – Zuid-Holland

Zuid-Holland
32 lesuren
Vervuld

Wil jij graag tijdelijk werken op een SO school waar de behoefte van de leerlingen centraal staan? Vind jij het leuk om te leren vanuit de praktijk? Wil jij vanuit die praktijk aansluiten bij de belevingswereld van zeer moeilijk lerende leerlingen? En ben jij een bevoegd leerkracht of een ervaren onderwijsassistent? Lees dan snel verder!

10 januari, 2020

Vacature Docent Nederlands – Zuid-Holland

Vervuld

Welke zin geeft het beste de hoofdgedachte van de tekst weer? Is het verband tussen alinea 1 en 2 een opsomming of een tegenstelling? Kun jij ervoor zorgen dat leerlingen deze vragen kunnen beantwoorden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

10 januari, 2020

Vacature Docent Biologie – Zuid-Holland

Vervuld

Ben jij op de hoogte van alles wat te maken heeft met mensen, planten, organen en cellen? Kan je daarnaast goed werken met jongeren? Wij zijn per direct op zoek naar een docent Biologie!

9 januari, 2020