Adhocdocent voor onderwijsinstellingen

Adhocdocent brengt talent voor de klas. Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van flexibel personeel in het voortgezet onderwijs. Inmiddels hebben wij een uitgebreid netwerk van talentvolle mensen met passie voor het onderwijs. Door het inzetten van deze talenten bieden wij scholen een waardevolle oplossing voor hun personeelsvraagstukken. U kunt bij ons terecht voor:

Studenten
Studenten zijn flexibel, inspirerend en zorgen voor een frisse wind in uw organisatie. Als school bepaalt u zelf op welke manier de studenten worden ingezet. Dit kan uiteenlopen van het surveilleren bij examens, het assisteren van docenten (PAL) tot het opvangen van uitgevallen lesuren in verband met ziekte of zwangerschapsverlof. Daarnaast worden zij voor ondersteunende taken ingezet zoals het geven van bijles en huiswerkbegeleiding..

Ervaren en startende docenten
Adhocdocent biedt docenten vanuit verschillende vakgebieden. De één is een docent met jarenlange ervaring, de ander een fris talent die net klaar is met zijn opleiding en staat te trappelen om aan de slag te gaan. Beiden zijn een waardevolle toevoeging voor uw organisatie. Onze docenten werken op basis van detachering, via Adhocdocent kunt u personeel inlenen zonder dat u hierbij enige verplichting aangaat ten opzichte van de werknemer.

Freelancers/ZZP-ers
Op zoek naar een freelancer die bij u de brand komt blussen? Wij werken samen met een uitgebreid netwerk aan freelancers en dragen zorg voor een uitstekende bemiddeling tussen u en de freelancer. Zo kunt u met een gerust hart de freelancer aan het werk zetten.

Huiswerkbegeleiding
Vanwege onze uitgebreide ervaring bieden wij huiswerkbegeleiding aan zowel op locatie als bij ons op de campus. Voor scholen die hun leerlingen graag huiswerkbegeleiding willen bieden, maar deze zelf niet kunnen leveren. Klik hier voor meer informatie.

Examentraining & Steunlessen                                                                                                                                                       Adhocdocent verzorgt examentrainingen en steunlessen bij u op school. Zo biedt u leerlingen en ouders een geweldige service zonder uw docenten extra te belasten. Wij maken de trainingen en lessen voor u op maat in goed overleg met uw docenten. Daardoor weten wij precies waar de knelpunten liggen. Wat bijzonder is aan onze trainingen is dat wij trainingen aanbieden op elk niveau. Steunlessen worden over het algemeen na de reguliere schooltijd aangeboden, examentrainingen worden in een aaneengesloten periode gegeven zoals de kerst- en voorjaarsvakantie. Klik hier voor meer informatie.

Nakijkservice
Wij bieden nakijkservice om de werkdruk van docenten te verlichten. Met name docenten die nog studeren, extra taken vervullen of een nieuwe functie bekleden komen vaak tijd tekort waardoor het nakijkwerk als tijdrovend en belastend wordt ervaren. Door het nakijkwerk bij hen weg te halen ontstaat er de ruimte die nodig is om te ontspannen en de andere taken naar behoren te vervullen. Zo voorkom je onnodig uitval!

Samenwerken met Adhocdocent
Ondersteuning nodig? Interesse in onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies!