Onze scholen

Je hebt interesse in het onderwijs. Je wilt werken op een school. Nu nog een mooie werkplek vinden! Dan is het tijd voor Adhocdocent, wij hebben uiteenlopende vacatures bij scholen. Voor vacatures scholen klop je bij Adhocdocent aan.

Adhocdocent werkt samen met diverse scholen door heel Nederland. Je kunt via Adhocdocent aan de slag binnen het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Verschillende vacatures op een school moeten vervuld worden. Wij weten de passende vacatures op scholen voor jou te vinden. Welke vacatures scholen ook vervuld willen zien, wij zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek komt te zitten!

De vacatures op scholen worden doorgegeven aan Adhocdocent. Als wij de school vacatures binnen krijgen, vinden we het belangrijk dat wij goed op de hoogte zijn van de unieke kenmerken van de desbetreffende school. Wat kun je als docent op de school verwachten? Welke onderwijs-stijl wordt er aangehouden? Hoe is de organisatie opgebouwd? Met veel van onze opdrachtgevers (de scholen) hebben wij al jarenlang contact. We kennen deze organisaties door en door.

Weet je nog niet binnen welk type school jij je thuisvoelt? Innovatief onderwijs, grootschalig of juist niet, diverse culturele programma’s of iPad-onderwijs? Bij Adhocdocent ben je op de juiste plek om je te oriënteren op de diverse school vacatures.

De recruiters van Adhocdocent gaan graag het gesprek met je aan om te achterhalen welke school vacatures aansluiten op jouw profiel. Want elke docent, maar ook elke school is uniek! Wil je werken op een school en ben je benieuwd welke vacatures scholen aanbieden? Bekijk dan hier het overzicht.