Header Outdoordag

In een schitterende outdoor omgeving werken aan jouw vaardigheden als docent? Dat kan! Adhocdocent biedt in samenwerking met Humus een active learningprogramma aan. Door middel van ervaringsleren ga je ontdekken waar jouw kracht als docent ligt En waar mag je nog in groeien? Dit gaat je helpen om het nieuwe cursusjaar een vliegende start te maken!

Active learning
Samenwerkingsopdrachten, dynamics, die worden uitgevoerd in een outdoor omgeving vergroten opvallende eigenschappen. Je wordt uitgedaagd om over jezelf en anderen na te denken en samen te werken rond praktische thema’s die in jouw werk als docent terugkomen.

Tijdens het programma is de trainer en voormalig docent Teunard Snoei aanwezig om de actieve oefeningen te begeleiden. Je ontdekt hoe je samenwerkt, waar je creativiteit zit, waar je energie van krijgt en hoe je verantwoordelijkheid ervaart. 

Daarbij spreekt een natuurlijke en avontuurlijke omgeving de hele mens aan, fysiek en mentaal. Dát maakt ervaringsleren krachtig en de dag onvergetelijk.

Duik in de theorie
Naast de actieve oefeningen, zal docentencoach Guido Koster ook aanwezig zijn voor een stukje theorie tijdens deze dag. Guido combineert het lesgeven op een middelbare school met het lesgeven en opleiden van docenten. Guido gaat meer vertellen over de verschillende rollen die je als docent hebt in het klaslokaal.

Ohja.. en we sluiten af met een BBQ!

Programma

Wat levert deze dag je op? 

  • Een sportieve middag
  • Praktisch inzicht in de fases van groepsdynamica
  • Theoretische kennis over de diverse rollen van een leraar
  • Zelfinzicht

Deze geweldige dag is kosteloos als je in het nieuwe cursusjaar via Adhocdocent aan de slag gaat als docent. Niet werkzaam via Adhocdocent, maar wel graag deelnemen? Stuur ons een mail, wij laten je graag weten of er een plek vrij is en wat de kosten zijn van deze dag.

Meld je aan voor de outdoordag