Reformatorisch onderwijs

Ben je op zoek naar reformatorische onderwijsvacatures? Kijk dan in ons vacatureoverzicht.

Naar vacatures

Werken op een reformatorisch school

Al sinds de oprichting van het bedrijf werkt Adhocdocent samen met reformatorische onderwijsinstellingen in heel Nederland. Dit zijn identiteitsgebonden scholen: op deze scholen is de Bijbel het richtsnoer. Ouders brengen hun kinderen naar deze scholen toe, zodat het gezin, de kerk en de school elkaar op een positieve manier versterken. Er zijn samenwerkingsverbanden met het reformatorisch (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Vacatures reformatorisch onderwijs

Samenwerken met reformatorische onderwijsinstellingen houdt in dat we reformatorische vacatures vervullen. Heb jij interesse in vacatures op reformatorische scholen? Wij zijn dagelijks op zoek naar onderwijspersoneel dat de reformatorische identiteit van de school onderschrijft en op grond van Gods Woord het onderwijs vorm wil geven. Daarom zijn wij de perfecte partij om vacatures op reformatorische scholen te koppelen aan de juiste persoon.

Onderwijspersoneel reformatorisch onderwijs

Zoekt de onderwijsinstelling waar jij werkzaam bent personeel? Of je nu vacatures reformatorisch basisonderwijs of reformatorisch voortgezet onderwijs open hebt staan, wij denken graag met je mee. Adhocdocent voorziet al jarenlang reformatorische scholen van docenten, leerkrachten en ander onderwijspersoneel. Veel van onze medewerkers zijn vanuit eigen ervaring bekend met reformatorisch onderwijs, waardoor wij de juiste collega’s weten te vinden voor deze vacatures.

Zoek jij voor reformatorisch onderwijs vacatures of onderwijspersoneel? Dan ben je bij Adhocdocent aan het juiste adres. Neem contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken.

‘Als docent zie ik jongeren opgroeien tot volwassenen, dat is prachtig!’

Arent, docent Engels

Lees het verhaal van Arent

‘Ik probeer elke dag een lach op hun gezichten te krijgen’

Charlotte, leerkracht groep 7/8

Lees het verhaal van Charlotte

‘Ik ben als persoon veel relaxter geworden’

Albert-Jan, van accountant naar docent Nederlands

Lees het verhaal van Albert-Jan