Overleg werving

Sollicitatieprocedure

Je hebt een interessante vacature gezien en je cv en motivatie achter gelaten via onze website. Vanaf dan kunnen wij voor je aan de slag. Omdat we met vacatures werken die doorgaans snel vervuld zijn, kan het zijn dat je al niet meer in aanmerking kunt komen voor een functie. Gelukkig krijgen we bijna dagelijks vacatures binnen en zijn er al snel andere mogelijkheden.

De juiste kandidaat aan de juiste vacature koppelen is maatwerk, dus er geldt geen vaste procedure, maar doorgaans gaat het als volgt:

Je solliciteert op een specifieke vacature
Nadat je gesolliciteerd hebt op een openstaande vacature nemen wij contact met je op. Wanneer jouw cv en profiel aansluiten op de vacature, plannen we eerst een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor. Tijdens het gesprek vertellen we je meer over de vacature, of over eventuele andere mogelijkheden. Op basis daarvan kun je uiteraard zelf aangeven of je de sollicitatieprocedure voort zou willen zetten of dat je toch op zoek bent naar een andere uitdaging.

Wanneer je nog steeds enthousiast bent, stellen wij je voor op de betreffende school en volgt ook daar een gesprek. Na een succesvol gesprek en aanname, bespreken we de arbeidsvoorwaarden en stelt Adhocdocent een arbeidsovereenkomst op. Voor alle praktische zaken heb je contact met de school.

Het kan voorkomen dat we je niet meer voor kunnen stellen op de school, bijvoorbeeld omdat de vacature waarop je reageerde inmiddels vervuld is. Op dat moment kijken we samen met jou naar andere mogelijkheden. We willen graag een goed beeld van je wensen krijgen, zodat we je makkelijker kunnen benaderen als er een soortgelijke vacature bij ons binnenkomt.

Je stuurt een open sollicitatie
Je hoeft niet per se te reageren op een specifieke vacature om je gegevens bij ons achter te laten. Via het inschrijfformulier op de website geef je makkelijk aan welke onderwijservaring je hebt en naar wat voor functie je op zoek bent.

Onze recruiters nemen vervolgens de tijd om je inschrijving te bekijken en jouw mogelijkheden in te schatten. Wanneer we op (korte) termijn mogelijkheden voor je zien, nodigen we voor je uit voor een vrijblijvende kennismaking om deze mogelijkheden te bespreken.

We zoeken naar een passende uitdaging en indien mogelijk leggen we een specifieke vacature aan je voor. Ook in dat geval kun je zelf aangeven of je geïnteresseerd bent, we stellen je nooit ergens voor zonder je toestemming.

Kennismaken met Adhocdocent? Schrijf je hier vrijblijvend in.