Wil jij bij een ontzettend leuke organisatie stagelopen en ben jij beschikbaar vanaf september 2019? Laat dan nu weten wat jij kan bijdragen als stagiair(e) binnen Adhocdocent!

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor op ons kantoor in Rotterdam of Utrecht, die vanaf circa september 2019 beschikbaar is voor minimaal 3 werkdagen. Je volgt een mbo- of hbo-opleiding richting HRM, Bedrijfskunde, Psychologie of Commerciële Economie en je wilt graag alles te weten komen over de Werving & Selectie bij Adhocdocent

Adhocdocent

Adhocdocent is dé detacheerder in het onderwijs. Naast dat we scholen en talenten koppelen, bieden we veel ondersteunende diensten aan zoals examentrainingen of het surveilleren bij toetsen en onze studenttalenten gaan regelmatig mee op excursie. We zijn een jong, groeiend bedrijf en kunnen daarom wat extra handjes goed gebruiken. Zo zitten we boordevol goede ideeën om aankomende jaren onze diensten te verbeteren en Adhocdocent op de kaart te zetten. Onze naam zegt het al: wij leveren onze diensten Adhoc. Je moet dus niet vies zijn van hard werken. Maar bovenal streven we ernaar om veel plezier in ons werk te hebben!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Vanaf september 2019 kom je te werken op de afdeling Werving & Selectie. Dit houdt in dat je elke dag fris en fruitig op kantoor binnen komt en dat je je best doet om de scholen blij te maken met nieuwe docenten en talenten. Als stagiair(e) bij Adhocdocent word je bij het gehele team en alle werkzaamheden betrokken. Je komt hier werken om nieuwe dingen te leren en wij bieden jou alle ruimte en begeleiding zodat je jezelf ook kan ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en daarom is het belangrijk dat je het leuk vindt om afwisselende werkdagen te hebben!

Alle mogelijke werkzaamheden op een rijtje

 • Het werven van studenten en docenten via verschillende kanalen
 • Schrijven en plaatsen van vacatures op de website
 • Het bijwonen en het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken
 • Begeleiden van onze onderwijsondersteunende projecten
 • Het in orde maken van de administratie voor de docenten
 • Het bijwonen van verschillende beurzen en bijeenkomsten

Profielschets

 • Jouw enthousiasme straalt er elke dag vanaf
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken
 • Stressbestendig, accuraat, gemotiveerd en leergierig zijn eigenschappen die jou kenmerken
 • In staat om jouw vacatureteksten en e-mails in correct Nederlands te schrijven
 • Je bent niet vies van hard werken, maar houdt ook van gezelligheid
 • Mbo- of hbo-opleiding in de richting HRM, Bedrijfskunde, Psychologie of Commerciële Economie

Wij bieden

 • Een uitdagende stage bij één van de leukste onderwijsdetacheerders in Nederland
 • Voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een ongekend goede werksfeer waar hard werken en plezier goed samen gaan
 • Mogelijkheden tot het uitvoeren van (school)opdrachten
 • Goede begeleiding tijdens je stage
 • Een stagevergoeding, nader overeen te komen

Het sollicitatieproces

Heb je interesse? Dan zien we jouw motivatie en CV graag tegemoet! Deze kun je mailen naar info@adhocdocent.nl. Als we je sollicitatie binnen hebben, proberen we zo snel mogelijk contact op te nemen. We zullen nader kennismaken tijdens een gesprek.
Opleiding                  Mbo- of hbo-opleiding
Startdatum               September / oktober 2019 of februari / maart 2020
Duur stage                20 weken, in overleg is een langere of kortere stageperiode ook mogelijk
Soort stage                Meewerkstage (eventueel i.c.m. een onderzoek / opdracht vanuit je studie)

Voor meer informatie kun je contact opnemen via tel +31 (0)30 711 6171 of via info@adhocdocent.nl.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct