Van woensdag 6 t/m woensdag 13 november zijn wij op zoek naar surveillanten voor een middelbare en goedgeorganiseerde school in Rotterdam. Wil jij op deze school aan de slag als surveillant?

Als surveillant heb jij de taak om toetsen af te nemen bij de leerlingen. Je zorgt dat je op tijd in het lokaal bent met het toetsmateriaal en om de leerlingen goed op te vangen. Je zorgt ervoor dat leerlingen dan zo snel mogelijk aan de toets kunnen starten en ze deze in een rustige omgeving kunnen maken. Wordt er gespiekt? Jij zegt er wat van en volgt de instructies op van de school. Aan het eind lever je de toetsen bij de juiste persoon op school in.

We zoeken surveillanten voor de werkdagen tussen woensdag 6 november en woensdag 13 november! Je werkdag start om 08:30 uur en eindigt om 15:30 uur.

Wat ga je doen? 
  • Surveilleren bij leerlingen van de middelbare school
  • Zorg dragen voor rust en orde in het lokaal
Jouw specificaties
  • Je bent een student of starter
  • Je bent minimaal twee dagen beschikbaar tussen 6 en 13 november
  • Taken worden onder jouw toezicht goed en nauwkeurig uitgevoerd
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wat biedt Adhocdocent jou?

  • Salaris circa 10 euro per uur
  • Gratis deelname aan trainingen en netwerkborrels
Vragen over deze vacature? 
Neem contact op met Ilse Hooijmeijer via ilse@adhocdocent.nl of 06 8686 8543

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct