Ons team in hartje Rotterdam is per direct op zoek naar een nieuwe backoffice medewerker. Als backoffice medewerker zorg jij ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt voor onze docenten en talenten! Jij zoekt altijd naar de beste oplossing, bent attent en zet graag dat stapje extra. Kortom je bent een echte aanpakker!

In deze functie houd jij samen met onze collega Gerdien de administratie afdeling van Adhocdocent draaiende In deze rol zul je ook werken in Ede op ons backoffice kantoor. Je vindt het dus geen probleem om geregeld richting Ede te reizen en daar een dag te werken.

Jouw taken

 • Het regelen van administratieve en contractuele zaken voor onze (nieuwe) medewerkers;
 • Je beheert de personeelsdossiers;
 • Je verzorgt de periodieke salarisbetaling;
 • Jij bent de persoon waar collega’s met vragen komen over salarissen, verwerking van reiskosten en ziekmeldingen;
 • Je toont interesse en hebt veel contact met docenten en zorgt er ook voor dat deze docenten goed op hun plek zitten.

Wat we vragen

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau richting HR of salarisadministratie;
 • Je hebt stage-/ en of werkervaring in de HR of salarisadministratie;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent klantgericht en stressbestendig; Je bent goed in het adviseren op het gebied van uitzendadministratie, doordat je denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in regio Utrecht;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat we bieden

 • Een marktconform salaris en 28 vakantiedagen (o.b.v. fulltime);
 • Een werkweek van maximaal 40 uur, wij stimuleren een goede balans tussen werk en privé;
 • Ontwikkelmogelijkheden door vakinhoudelijke trainingen / cursussen;
 • Een informele cultuur met de leukste borrels en teamactiviteiten;
 • Per direct een zakelijke telefoon en bij een vast contract een leaseauto.

Wie zijn wij?
Werken bij Adhocdocent is werken in een jong en dynamisch team. Het team bestaat uit 14 collega’s die verspreid zitten over de vestigingen Rotterdam en Apeldoorn. Je overlegt gemakkelijk met je directe collega’s over de strategie en nieuwe ideeën. Adhocdocent is dé detacheerder in het onderwijs. En de naam zegt het al: de dienstverlening is ad hoc. Je moet dus niet vies zijn van hard werken. Maar bovenal streven ze ernaar om veel plezier in het werk te hebben!

Naast het koppelen van scholen en talenten zijn er ondersteunende diensten als examentraining, surveillanceprojecten en gaan de student-talenten regelmatig mee op excursie. Adhocdocent is een jong, groeiend bedrijf met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Er zijn veel goede ideeën om de komende jaren de dienstverlening te verbeteren en Adhocdocent op de kaart te zetten! Je moet houden van een dynamische werkplek, er is binnen Adhocdocent namelijk geen dag hetzelfde.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met onze interne recruiter Diewke Versluis via 06 8687 68 84 of diewke@westerduingroep.nl.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct