Engels is één van de belangrijkste talen in de wereld en het is dan ook belangrijk dat de leerlingen zich hier goed op ontwikkelen. Kun jij niet wachten om als docent Engels aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel!

Je nieuwe werkgever
Deze school is een brede middelbare school voor vmbo, havo en vwo. “Een school is een plek waar je je thuis moet voelen. Een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen”. Op deze school gaan ze ervan uit dat leerlingen tot veel in staat zijn en uitgedaagd moeten worden eruit te halen wat erin zit. De school ziet het daarom als hun opdracht leerlingen ertoe te bewegen zich maximaal te ontplooien, zowel door een zo hoog mogelijk diploma te halen als door zich optimaal als persoon te ontwikkelen. De school ondersteund dat positief in een plezierig leer- en leefklimaat en hebben oog en respect voor de eigenheid van ieder leerling.

Jouw werkzaamheden
Je gaat voor ongeveer 12 lesuren per week lesgeven aan onderbouw leerlingen van het vmbo. Door het geven van praktijkgerichte lessen weet jij het interessant en relevant te maken voor de leerlingen. Je motiveert hen om met de Engelse taal aan de slag te gaan en weet hen hierbij goed te ondersteunen.
* Lessen ontwikkelen en verzorgen aan de leerlingen;
* Betrokken zijn bij de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen;
* Leerlingen enthousiasmeren en motiveren voor het vak Engels.

Wat we vragen voor deze functie
Je bent vanaf het nieuwe schooljaar voor ongeveer 12 lesuren beschikbaar. En je bent in staat om een veilig leerklimaat te creëren voor de leerlingen.
* In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of in de eindfase van je opleiding;
* Tijdens de lessen ben je zichtbaar enthousiast;
* Je bent gemotiveerd om met de leerlingen bezig te zijn met het vak Engels.

Wat bieden wij jou?
* Salariëring conform onderwijs cao;
* Reiskostenvergoeding
* Doorbetaald tijdens tussenliggende vakanties;
* Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels;
* Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?
Klinkt dit voor jou als een uitdagende stap in je carrière? Solliciteer dan snel! Mocht je vragen hebben over de vacature, dan mag je contact opnemen met Hans Wiersma op 06 225 1908 of mailen naar hans@adhocdocent.nl


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct