Voor een christelijke, moderne school in de omgeving van Ede zijn wij op zoek naar een docent Engels. Ben jij nog beschikbaar komend schooljaar (fulltime of parttime) en weet jij de leerlingen van het vmbo te boeien gedurende de Engelse lessen? Wij komen graag met je in contact!

Je nieuwe werkgever

Je gaat aan de slag op een goed georganiseerde, moderne school. Deze school heeft een christelijke identiteit en aan de houding van de directie en het onderwijspersoneel is deze christelijke levensovertuiging zichtbaar. Het is dus van belang dat jij hier als docent op aansluit. Op deze school draag je als docent actief bij aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Je geeft de leerlingen de juiste begeleiding en draagt tijdens de lessen jouw kennis over. De school wordt door zowel docenten als door leerlingen als een prettige werkomgeving ervaren. Als starter wordt je goed inwerkt en vindt men het belangrijk dat je je gauw thuis voelt.

Jouw werkzaamheden

De school is op zoek naar een fulltime docent, maar is erg flexibel. Wanneer jij parttime beschikbaar bent zijn er ook zeker mogelijkheden en nodigen we je van harte uit te solliciteren. Je gaat de Engelse lessen verzorgen voor de leerlingen van het vmbo. Voor zowel de onderbouw als de bovenbouw ben jij meer dan nodig! Het dienstverband staat open voor een heel schooljaar, met uitzicht op verlenging.

Als docent houdt jij je onder andere bezig met:

 • Het verzorgen van de Engelse lessen, fulltime of parttime;
 • Het laten aansluiten van jouw lessen op de belevingswereld van de leerlingen van het vmbo;
 • Het investeren in het leer- en ontwikkelproces van de leerlingen;
 • Het voorbereiden van de lessen, het nakijken van toetsen en het verbeteren van de leerlijn Engels;
 • Extra begeleiding bieden bij de leerlingen die dat nodig hebben.

Wat we vragen voor deze functie

Je bent tweedegraads bevoegd of hiervoor in opleiding. Wanneer je een andere bevoegdheid hebt, maar wel affiniteit met de Engelse taal, komen we ook graag met je in contact.

Aanvullend zoeken we iemand die:

 • Komend schooljaar beschikbaar is;
 • Enthousiasme uitstraalt en van het contact met jongeren geniet;
 • Lid is van een christelijke (kerkelijke) gemeente.

Wat bieden wij jou als docent Engels?

Het betreft een functie in het tweedegraads gebied waardoor je ingeschaald wordt in de LB-schaal conform onderwijs cao. Dit komt neer op een bruto maandsalaris van €2.823 – €4.301 o.b.v. een fulltime dienstverband. Ook het werken op ZZP-basis behoort tot één van de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij:

 • Reiskostenvergoeding of een volledige vergoeding van de gemaakte OV kosten;
 • Doorbetaling tijdens tussenliggende schoolvakanties;
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels.

Interesse?

Heb jij zin om jouw handen uit de mouwen te steken komend schooljaar en op deze school aan de slag te gaan? Of zou je graag vrijblijvend willen bespreken of deze vacature iets voor jou is? Reageer dan snel op de vacature door te mailen naar jesse@adhocdocent.nl of  bel/app naar 06 15 61 46 54.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct