Een kleinschalige, christelijke school in de omgeving van Zwolle is vanwege een zieke docent op zoek naar een docent Engels. Zorg jij ervoor dat de leerlingen uit de onderbouw van T/H/V niet starten zonder lessen Engels? Jij weet namelijk als geen ander hoe belangrijk het is om de Engelse taal goed te beheersen.

Je nieuwe werkgever

De school waar je komt te werken kenmerkt zich als een kleinschalige school met een prettig werkklimaat waar God centraal staat. Binnen deze school wordt de Bijbel dan ook als richtlijn gehanteerd in organisatie-, onderwijs-, opvoedings- en vormingszaken. Natuurlijk gaan niet altijd alle gesprekken over het geloof. Er is ook veel ruimte voor gesprekken over jouw eigen ontwikkeling en jouw eigen inbreng vanuit jouw persoonlijke visie op het onderwijs. Collega’s zijn daarnaast altijd in voor een gezellig praatje in de personeelskamer, waar ook ruimte is voor een kop koffie en een goed gesprek. Je voelt je snel thuis binnen deze school!

Jouw werkzaamheden

Als docent Engels geef je les aan de verschillende doelgroepen binnen de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Het gaat hierbij om 12 lessen per week aan klas 1 en 2 van tl, havo en vwo. De exacte duur van de ziektevervanging is nog onbekend, maar kan wel enige tijd duren. Naast de lessen

Engels die je geeft, heb je een bevorderende rol in het ontwikkel- en leerproces van de leerlingen. Hierbij hoort ook het signaleren van problemen en belemmeringen in de persoonlijke, sociale en morele ontwikkeling van onze jongeren. Kort samengevat:

  • Engelse lessen geven in het tweedegraads gebied aan de tl, havo en vwo klassen;
  • Betrokkenheid tonen in het leer- en ontwikkelproces van de leerlingen;
  • Ondersteuning bieden bij problemen/belemmeringen in de persoonlijke, sociale en morele ontwikkeling van de jongeren;
  • Sparren met collega’s om het onderwijs blijvend te verbeteren.

Wat we vragen voor deze functie

Je bent tweedegraads bevoegd of een docent in opleiding voor het vak Engels. Wanneer je een andere bevoegdheid hebt, maar wel affiniteit met de Engelse taal, nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren. Verder zoeken we iemand die:

  • Voor 12 lesuren, wat neerkomt op 0,4 – 0,5 fte, per week beschikbaar is;
  • Zich het werk snel eigen maakt en collegialiteit belangrijk vindt in het werk;
  • Actief en meelevend lid is van een christelijke (kerkelijke) gemeente.

Wat bieden wij jou als docent Engels?

Het betreft een functie in het tweedegraads gebied waardoor je ingeschaald wordt in de LB-schaal conform onderwijs cao. Dit komt neer op een bruto maandsalaris van €2.823 – €4.301 o.b.v. een fulltime dienstverband. Ook het werken op ZZP-basis behoort tot één van de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij:

  • Reiskostenvergoeding of een volledige vergoeding van de gemaakte OV kosten;
  • Doorbetaling tijdens tussenliggende schoolvakanties;
  • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels.

Interesse?

Lijkt deze functie voor jou peace of cake, of zie je het juist als een leuke nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op de vacature door te mailen naar nicole@adhocdocent.nl of doe een belletje/appje naar 06-11494221. Voel je ook vrij om vragen naar aanleiding van deze vacature te stellen!


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct