“Hou vol, nog even, ja, nee, ja, snel naar links en scoren, nu in de aanval, kom op.” Zijn dit bekende kreten voor jou?

Wij zoeken vanaf het nieuwe schooljaar een docent Lichamelijke Opvoeding voor 25 lesuren per week op een middelbare school in provincie Gelderland.

De scholieren krijgen wekelijks sportles. Want de school vindt het belangrijk dat hun leerlingen naast alle ‘zituren’ ook voldoende ‘beweeguren’ hebben. Als docent zorg jij er voor dat deze 12-18 jarigen aan de slag gaan in de gymzaal. Geen gebabbel, maar intensief sporten! Je begeleidt ze tijdens uithoudingsoefeningen of stelt een sportcompetitie op.

Als gymdocent is het belangrijk dat je enthousiast bent en leerlingen weet te motiveren. Jouw lesplannen kloppen en de leerlingen laten progressie zien tijdens je lessen. Jij gaat voor leerzame en plezierige lessen.

Profielschets

  • Je bent een bevoegd docent Lichamelijke Opvoeding of studeert hiervoor;
  • Je bent vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar;
  • Je hebt affiniteit met deze doelgroep;
  • Je bent minimaal 0.6 fte beschikbaar;
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school.

Arbeidsovereenkomst

  • Salariëring conform de onderwijs cao;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties;
  • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels;
  • Werken op basis van een ZZP-contract behoort tot de mogelijkheden.

Mocht u vragen hebben over de vacature, dan kunt u contact opnemen met onze recruiter Jesse Otte op 06 1561 4654 of via jesse@adhocdocent.nl


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct