Iedereen op de school spreekt Nederlands, maar het is ook belangrijk dat de leerlingen de juiste woorden, vervoegingen en uitspraken gebruiken. Niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk. Als docent Nederlands ben jij dan ook degene die de leerlingen van alles over de Nederlandse taal leert. Jij zorgt ervoor je impact maakt om hun loopbaan kunnen vervolgen, nadat zij de middelbare school verlaten!
.
Voor een christelijke school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Nederlands. Het betreft een vacature die is ontstaan is door een zwangerschapsverlof die naar verwachting tot aan de kerstvakantie duurt. Je geeft les aan de bovenbouw klassen van de havo voor 12-15 lesuren per week.
..
Als docent Nederlands is het belangrijk dat je goed weet aan te sluiten bij de doelgroep en jouw kennis op een leuke, enthousiaste manier weet over te brengen. Ervaring met de doelgroep is dan ook een pré. Daarnaast is het belangrijk dat je kerkelijk actief bent en achter de christelijke identiteit van de school staat.Je komt te werken op een goed georganiseerde school. Docenten ervaren de school als een fijne werkplek en nieuwe collega’s worden goed ontvangen. Je wordt op deze school goed ingewerkt en er is ook voldoende begeleiding voor startende docenten en docenten in opleiding.
.
Wat ga je doen?
 • Voor 12-15 lesuren per week doceren aan de bovenbouw van de havo
 • Het zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de lessen Nederlands
 • Het inspelen op verschillende leerstijlen van leerlingen
 • De lessen op een levendige manier weten te presenteren om aan te sluiten bij de doelgroep
Jouw specificaties
 • Je hebt een eerstegraads bevoegdheid of bent in opleiding
 • Je bent voor 12-15 lesuren per week beschikbaar
 • Je bent bedreven in het motiveren en stimuleren van leerlingen
 • Je bent enthousiast over je vak en straalt dit uit
 • Je staat achter de christelijke identiteit van de school en bent kerkelijk actief
Wat biedt Adhocdocent jou?
 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Hans Wiersma via hans@adhocdocent.nl of 06 222 519 08

Is dit niet de vacature die je zoekt? Bekijk hier alle andere vacatures docent Nederlands.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct