Ben jij in staat om de leerlingen van het voortgezet onderwijs te bewijzen hoe belangrijk het is om de Nederlandse taal goed te beheersen? Ben je daarnaast beschikbaar voor werk volgend schooljaar? Lees dan snel verder, want wij komen graag met jou in contact!

Vanaf volgend schooljaar zoeken we voor een middelbare school in de provincie Gelderland een tweedegraads docent Nederlands. Per week zal je 14 lessen geven en jouw inzet zal in ieder geval gedurende het hele schooljaar zeer gewenst zijn.

De school schenkt aandacht aan onderwerpen die in de maatschappij spelen of belangrijk zijn. Leerlingen en docenten delen informatie en helpen elkaar in het leerproces. Zo worden zij beiden uitgedaagd om de talenten te ontwikkelen en in te zetten. Een prettige (werk)sfeer is hier van groot belang.

Wat ga je doen? 
 • Nederlandse lessen geven aan de leerlingen van het voortgezet onderwijs
 • Leerlingen op een uitdagende en interactieve manier betrekken bij de les
 • Het fungeren als verantwoordelijke voor het begeleiden- en het sturen van het leerproces
Jouw specificaties:
 • Je hebt een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Nederlands of je studeert hiervoor
 • Je bent beschikbaar voor 14 lesuren per week
 • Je beschikt over zowel goede didactische- als pedagogische vaardigheden
 • Je bent een betrokken docent en hebt oog voor de leerlingen in jouw klassen
Wat biedt Adhocdocent jou? 
 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden
Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Hans Wiersma via hans@adhocdocent.nl of 06 222 519 08.

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct