Kun jij je het nog herinneren? De eerste keer dat je een sollicitatiebrief moest schrijven voor het zomerbaantje waar je zo op hoopte. Dan weet jij ook als geen ander hoe belangrijk het is dat jongeren de Nederlandse taal goed beheersen en ook een goede brief kunnen opstellen. Help jij hen hierbij?

De school is vanaf het volgende schooljaar op zoek naar een gemotiveerde docent Nederlands. Je gaat lessen verzorgen voor verschillende klassen in de brede onderbouw. Je bent daarom in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid, of hiervoor in opleiding. Wanneer je in opleiding bent voor je bevoegdheid nodigen we je dus ook van harte uit om te reageren!

Het is jouw taak om de lesstof op een duidelijke wijze uit te leggen aan de leerlingen en hen alle kennis van de Nederlandse taal bij te brengen. Door jouw lessen gaan de leerlingen de lesstof beter begrijpen en worden ze gemotiveerd voor het vak Nederlands. Je helpt hen hen belang in te zien door de theorie en praktijk aan elkaar te koppelen.

Je komt te werken op een goed georganiseerde school in Overijssel. Er is voldoende aandacht voor het inwerktraject van nieuwe collega’s. Leerlingen en docenten voelen zich op deze school snel thuis.

Wat ga je doen?

 • Voor 20 lesuren per week lesgeven aan leerlingen uit de brede onderbouw
 • Het zorgdragen voor een optimale voorbereiding en verzorging van de Nederlandse lessen voor de leerlingen
 • Samenstellen, plannen, afnemen, nakijken en bespreken van toetsen
 • Oog hebben voor de individuele leerling

Jouw specificaties

 • In het bezit van een tweedegraads bevoegdheid of je studeert hiervoor
 • Vanaf het volgende schooljaar beschikbaar voor minimaal 20 lesuren per week (minder uren in overleg mogelijk)
 • Je beschikt over goede didactische en pedagogische vaardigheden
 • Bedreven in het motiveren en stimuleren van leerlingen

Wat biedt Adhocdocent jou?

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Nicole de Ligt via nicole@adhocdocent.nl of 06-11494221

Is dit niet de vacature die je zoekt? Bekijk hier alle andere vacatures docent Nederlands


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct