Heb jij interesse om leerlingen van het vmbo te leren hoe zij een activiteit organiseren voor een klant en hoe zij een product of dienst kunnen presenteren en promoten? Kan je hen daarnaast alles vertellen over het ontwerpen en maken van multimediaproducten? Ga dan aan de slag als docent Product & Dienstverlening.

Voor een vooruitstrevende school in Zuid-Holland zijn wij voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent voor 22 lesuren per week. De vacature betreft een vacature met reguliere uren en jouw inzet is dus nodig tot aan de zomervakantie. Je verzorgt de lessen voor klassen van het vmbo. De lessen worden gegeven op een leerplein en er zijn ook andere docenten aanwezig om ondersteuning te bieden.

Als docent Product & Dienstverlening behandel je 4 modules. De modules bestaan uit verschillende praktijkopdrachten en als docent begeleid je de leerlingen bij het maken van deze opdrachten. Tijdens de 1e module denk je met de leerlingen na over het organiseren van een activiteit voor een klant. Je gaat in op onderwerpen als het in kaart brengen van de wensen van de klant, het bepalen van de kosten en baten en welke maatregelen er tijdens de activiteit getroffen moeten worden. De 2e module gaat in op het presenteren, promoten en verkopen van een product. Communicatie is hierbij een belangrijk onderwerp. Bij de 3e module gaan de leerlingen zelf een product een maken en bij de 4e module leer je hen hoe ze een digitaal product ontwerpen.

Je gaat werken op een goed georganiseerde school en de begeleiding voor nieuwe collega’s is uitstekend. Op deze school worden leerlingen gestimuleerd na te denken over het beroep wat ze later willen uitoefenen. Door middel van praktijklessen en stages ontdekken de leerlingen waar hun interesses liggen.

Wat ga je doen?

 • Voor 22 lesuren per week fungeren als docent Product & Dienstverlening
 • Praktische lessen verzorgen voor leerlingen uit  klassen van het vmbo
 • Leerlingen alles leren over klantcontact en het ontwerpen, promoten en maken van (digitale) producten en diensten
 • Door de juiste begeleiding en sturing leerlingen stimuleren om zelf na te denken over het proces

Jouw specificaties

 • In het bezit van een onderwijsbevoegdheid
 • Per het nieuwe schooljaar beschikbaar voor 22 lesuren per week
 • Affiniteit met de doelgroep
 • In staat om jouw kennis over klantcontact, dienstverlening en producten over te dragen aan leerlingen
 • Je bent zichtbaar enthousiast en gemotiveerd

Wat biedt Adhocdocent jou?

 • Salariëring conform de onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP-contract behoort tot de mogelijkheden

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct