Ben jij technisch ingesteld en vind je het een mooie uitdaging om leerlingen te motiveren voor de techniek en hun vaardigheden te ontwikkelen. Lees dan snel verder! Voor een leuke school in Zuid-Holland zijn wij namelijk per direct op zoek naar een docent Techniek. Ga jij deze leerlingen voorbereiden op een wereld waarin techniek steeds belangrijker wordt?

Je gaat per direct aan de slag als docent techniek. De vacature betreft 18 lesuren per week. Op welke dagen deze vallen, wordt in overleg vastgesteld. Er wordt hierbij rekening gehouden met jouw beschikbaarheid. De voorkeur gaat uit naar een docent met een onderwijsbevoegdheid voor het vak Techniek, maar wanneer je affiniteit hebt met jongeren én techniek, nodigen wij je ook van harte uit om te reageren op deze vacature.

De leerlingen die jij in je klas krijgt zijn niet allemaal leerlingen die zullen gaan kiezen voor een baan in de techniek, helemaal niet erg want goede verpleegkundigen en docenten zijn ook erg belangrijk! Dit betekent wel dat niet alle leerlingen het vak als leuk zullen ervaren. Als docent Techniek is het jouw taak leerlingen wel enthousiast te maken voor jouw lessen. De theorie leg je uit aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en op deze manier leren de leerlingen dat techniek ook in het dagelijks leven aanwezig is. Hierdoor laat jij hen inzien hoe belangrijk de techniek eigenlijk is en waarom het vak dus zo leuk is!

Wat ga je doen?

 • Je gaat lessen Techniek geven aan klassen uit de onderbouw van de havo
 • Tijdens de lessen aandacht hebben voor de beroepsmogelijkheden in de technische branche
 • Leerlingen motiveren en enthousiasmeren voor het vak Techniek

Jouw specificaties

 • Bij voorkeur in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het vak Techniek
 • Bij voorkeur per direct beschikbaar voor 18 lesuren, ben je minder beschikbaar, nodigen we je echter ook van harte uit te solliciteren
 • Je hebt oog voor de talenten van de leerlingen
 • In staat om de leerlingen blijvend te stimuleren voor het vak Techniek
 • Je bent zichtbaar enthousiast over het vak en weet dit ook over te brengen
 • Je staat achter de christelijke identiteit van de school en bent kerkelijk betrokken

Wat biedt Adhocdocent jou?

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende vakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct