Voor lichamelijk en geestelijk welzijn is de zorg noodzakelijk. Kun je kennis overdragen aan studenten die voor Zorg & Welzijn hebben gekozen en hen de maatschappelijk relevantie hiervan laten inzien? Lees dan snel verder over de functie van docent Verpleegkunde.

Voor een mbo in de provincie Zuid-Holland zijn wij voor vanaf medio oktober op zoek naar een docent voor 3 dagen in de week. Deze baan is ontstaan in verband met een zwangerschapsverlof maar heeft uitzicht op een vast contract.

Als docent geef jij beroepsgerichte lessen over verpleegkunde en verzorging aan de studenten van het mbo. Je levert indirect een bijdrage aan een gezondere samenleving door de studenten op te leiden tot professionals. Je bent in staat om jouw passie voor het vak over te dragen op de studenten en weet hen te motiveren. Je komt te werken op een goed georganiseerde school waar je werkt in een gemotiveerd team. Deze christelijk school staat goed aangeschreven en wordt gekenmerkt door een prettig werk- en leerklimaat.

Functieomschrijving

 • Door middel van theorie- en praktijklessen de studenten voorbereiden op de beroepspraktijk;
 • De lesstof vertalen naar de praktijk aan de hand van voorbeelden;
 • Jouw passie voor verpleegkunde overbrengen op de studenten;

Profielschets

 • Praktijkervaring binnen de zorg en affiniteit met jongeren;
 • Beschikbaar vanaf oktober 2020 voor 3 dagen;
 • In staat om jouw passie voor het vak Verpleegkunde over te brengen op studenten;
 • Je hebt een positief christelijke instelling en bent kerkelijk betrokken;

Arbeidsovereenkomst

 • Salariëring conform onderwijs cao;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels;
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden;

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Hélène Weststrate via helene@adhocdocent.nl of 06-155 650 08


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct