Hey aanpakker, schakelwonder, didactische duizendpoot! Wij zijn op zoek naar jou!

Wil jij op verschillende basisscholen aan de slag? Dan komen wij graag in contact met jou! Adhocdocent zoekt flexibele invalleerkrachten in omgeving Groene Hart, Rijnmond, Drechtsteden en Krimpenerwaard.

De functie
Als invalleerkracht is geen dag hetzelfde! Jij haalt energie uit de diversiteit van klassen en scholen en kunt je snel aanpassen. Voor de leerlingen kan een invalleerkracht spannend zijn. Jij neemt deze spanning weg en zorgt voor een veilig leer- en speel klimaat. Daarnaast is het belangrijk dat jij consequent bent en weet van aanpakken. Verder ben jij een echte enthousiasteling en weet jij op een creatieve manier invulling te geven aan de dag.

Deze flexibiliteit kan je ook van ons verwachten. Bij Adhocdocent houden we rekening met jouw agenda en stemmen we je werkzaamheden af op jouw voorkeuren. Wil jij bijvoorbeeld alleen in de onderbouw lesgeven, heb je een beperkte reistijd of ga je binnenkort lang op reis? Dat is geen probleem! Wij kijken graag met je mee om de perfecte combinatie voor jou te vinden.

Ga jij aan de slag als invalleerkracht op verschillende basisscholen? Stuur ons vandaag nog jouw CV. Wij maken graag kennis met jou middels een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Rotterdam. Heb je nog vragen? Bel dan naar: 010-3075868. Mirjam, Judith en Lodewijk helpen je graag verder!

Functieomschrijving

  • Je werkt op verschillende scholen in de regio Rijnmond
  • Je kiest op welke dagen en op welke scholen je lesgeeft
  • Je geeft aan welke groepen je lesgeeft
  • Je focust op het lesgeven; je hebt daarnaast weinig andere verplichting

Profielschets

  • Je bent in opleiding/bevoegd voor het basisonderwijs
  • Je maakt een bewuste keuze voor het christelijk basisonderwijs
  • Je bent flexibel en houdt van afwisseling

Arbeidsovereenkomst

  • Salariëring confrom de onderwijs cao
  • Reiskostenvergoeding
  • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels

Adhocdocent Vervangingspool
Adhocdocent start met een invalpool voor het protestants-christelijk basisonderwijs. Na het succes van Klaswijs willen we meer leerkrachten enthousiast maken voor een flexibele baan in het basisonderwijs.

Het is ons doel om talentvolle en gepassioneerde juffen en meesters voor de klas te brengen. Onze scholen vormen een diverse groep, maar hebben een aantal dingen gemeen. Zo vinden zij de christelijke identiteit erg belangrijk en investeren ze graag in jou als leerkracht. Samen met onze scholen werken we iedere dag om passende en duurzame oplossingen te vinden voor het lerarentekort!


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct