Wil jij echt verschil maken in het leven van je leerlingen? Ben je enthousiast en gemotiveerd om aan de slag te gaan, en sta je stevig in je schoenen? Lees dan snel verder!

Voor een school in Zuid-Holland zijn we op zoek naar een daadkrachtige juf of meester voor groep 1/2. De vacature staat in principe open voor 3 dagen per week, maar ook wanneer je maar 2 dagen beschikbaar bent nodigen we je van harte uit om te reageren.
Je geeft les aan een groep met 30 leerlingen. Op deze school is er veel ruimte en aandacht voor het ontwikkelen van een sterke identiteit. Dit gebeurt vanuit het oogpunt dat elke leerling anders is, maar wel gelijkwaardig.

Er wordt geïnvesteerd in jouw begeleiding. Daarnaast wil de school leerlingen zoveel, zo vaak en zo goed mogelijk laten bewegen. Dat gebeurt in de gymzaal, maar ook in het klaslokaal aan de hand van energizers. Heb jij genoeg energie om jouw steentje hieraan bij te dragen?

Wat ga je doen?

 • Fungeren als leerkracht voor groep 1/2
 • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
 • Het geven van onderwijs en begeleiden van leerlingen
 • Het versterken van je eigen vaardigheden en die van je collega’s

Jouw specificaties

 • Je bent in het bezit van een Pabo diploma of hiervoor in opleiding
 • Je bent leergierig, consequent en staat stevig in je schoenen
 • Je kunt je vinden in de christelijke identiteit van de school

Wat biedt Klaswijs jou?

 • Salariëring conform de onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Lodewijk Hage via lodewijk@klaswijs.nl of 06-86870141


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct