Lijkt het jou een leuke uitdaging om voor de klas te staan? En heb jij een passie voor jongeren? Dan bied jij misschien wel het extra paar handen dat een middelbare school in Gelderland nodig heeft. Wij zijn voor het nieuwe schooljaar op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

Als leswaarnemer neem je lessen waar van docenten die op dat moment afwezig zijn. Je bent een vliegende keep binnen de school, jouw dag is nooit saai. We zoeken iemand die gemakkelijk een klik maakt met jongeren en snel kan schakelen. Als een docent gepland afwezig is, zal hij of zij van tevoren doorgeven wat er deze les van jou wordt verwacht. Als er geen taak is doorgegeven, mag je zelf invulling geven aan de les door huiswerkbegeleiding te geven aan de leerlingen, hen een leesboek uit te laten zoeken of zelf een leuke opdracht of aansprekende discussiepunten te bedenken.

De school heeft op afgesproken dagen en tijden leswaarnemers nodig, bijvoorbeeld het 2e t/m het 6e uur. Mocht je een lesuur niet ingepland zijn, wordt er gezorgd voor alternatief werk. Mocht er dan halverwege de les een docent uitvallen of iemand niet op komen dagen, kun je alsnog worden ingezet. Jij geeft zelf aan op welke dagen je wilt werken en wordt dan wekelijks ingezet op die dag. We zijn op zoek naar leswaarnemers die tot het einde van het schooljaar beschikbaar zijn.

Wat ga je doen?

  • 1-5 dagen per week lessen waarnemen
  • Werkzaam met leerlingen van diverse klassen en niveaus
  • Zorgdragen voor de rust en orde in het lokaal

Jouw specificaties

  • Student aan een hbo- of wo-instelling
  • In het nieuwe schooljaar 1-5 dagen per week beschikbaar
  • Ervaring met jongeren of kinderen
  • Je past bij de reformatorische identiteit van de school

Wat biedt Adhocdocent jou?

  • Salaris van 10 euro per uur
  • Gratis deelname aan trainingen en netwerkborrels
  • Goed inwerktraject

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Nicole de Ligt via nicole@adhocdocent.nl of 06 114 942 21


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct