Wanneer je op zoek bent naar een bijbaan met verantwoordelijkheid en uitdaging, is de functie leswaarnemer echt iets voor jou. We zijn op dit moment op zoek naar een leswaarnemer op vrijdag voor een middelbare school in Rotterdam. Je maakt op deze manier laagdrempelig kennis met het onderwijs! Wie wil dat niet?

Wat zijn jouw werkzaamheden als leswaarnemer?
Als leswaarnemer heb jij de taak om lessen waar te nemen van docenten die op dat moment afwezig zijn. Als een docent gepland afwezig is, zal hij of zij van tevoren doorgeven wat er deze les van jou wordt verwacht. Als er geen taak is doorgegeven, mag je zelf invulling geven aan de les door huiswerkbegeleiding te geven aan de leerlingen, hen een leesboek uit te laten zoeken of zelf een leuke opdracht of aansprekende discussiepunten te bedenken. Wees creatief!

De school heeft op afgesproken dagen en tijden leswaarnemers nodig, bijvoorbeeld van het 2e t/m het 6e uur. Mocht je een lesuur niet ingepland zijn, wordt ervan je verwacht dat je andere taken binnen de school zal vervullen. Vraag dit even na bij de roosterkamer en conciërge. Je kan dan alsnog ingezet worden op en lesuur, wanneer er onverwachts een docent uitvalt.

Naast de waarnemingslessen surveilleer je ook in de pauzes. Dan zorg je ervoor dat de leerlingen zich netjes gedragen en hun afval in de prullenbak gooien. Je spreekt ook de leerlingen aan, wanneer zij gedrag vertonen dat niet valt binnen de gedragsregels van de school.

We zijn op zoek naar een leswaarnemer voor de vrijdag van 09.15 tot 14.30 uur.

Wat ga je doen?

 • Werkzaam met leerlingen van diverse klassen en niveaus
 • Zorgdragen voor de rust en orde in het lokaal
 • Lessen waarnemen van afwezige docenten

Jouw specificaties:

 • Student aan een hbo- of wo-instelling
 • Per direct op vrijdag beschikbaar
 • Ervaring met jongeren of kinderen
 • Snel schakelen is voor jou een eitje
 • Je past bij de reformatorische identiteit van de school

Wat biedt Adhocdocent jou?

 • Salaris circa 10 euro per uur
 • Gratis deelname aan trainingen en netwerkborrels
 • Goed inwerktraject

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Ilse Hooijmeijer via ilse@adhocdocent.nl of 06 868 685 43


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct