Heb jij een passie voor jongeren? En wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met het onderwijs? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je! Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om als leswaarnemer voor de klas te staan.

Wanneer je als leswaarnemer start, neem je lessen waar van docenten die op dat moment afwezig zijn. Je staat voor verschillende klassen, dus jouw dag is nooit saai. We zoeken iemand die gemakkelijk een klik maakt met jongeren en snel kan schakelen. Als een docent gepland afwezig is, zal hij of zij van tevoren doorgeven wat er deze les van jou wordt verwacht. Als er geen taak is doorgegeven, mag je zelf invulling geven aan de les door de leerlingen aan het huiswerk te zetten, een leesboek te laten lezen of zelf een passende opdracht of aansprekende discussiepunten te bedenken.

De school zoekt leswaarnemers die per direct beschikbaar zijn op dinsdag en/of vrijdag van 10:10 tot 15:20. Wanneer je een lesuur niet ingepland staat, kan je altijd wel ergens binnen de schoolmuren jouw handen uit de mouwen steken. Mocht er dan halverwege de les een docent uitvallen of iemand niet op komen dagen, kun je alsnog worden ingezet. We zijn op zoek naar een leswaarnemer die tot het einde van het schooljaar beschikbaar is.

Ben jij op beschikbaar op dinsdag, vrijdag of wellicht allebei? Neem dan nu contact met ons op!

Functieomschrijving

  • 1 dag of 2 dagen per week lessen waarnemen
  • Werkzaam met leerlingen van diverse klassen en niveaus
  • Zorgdragen voor de rust en orde in het lokaal

Profielschets

  • Student aan een hbo- of wo-instelling
  • Per direct 1 dag of 2 dagen per week beschikbaar
  • Ervaring met jongeren of kinderen
  • Je past bij de reformatorische identiteit van de school

Arbeidsovereenkomst 

  • Salaris van 10 euro per uur
  • Gratis deelname aan trainingen en netwerkborrels
  • Goed inwerktraject

Vragen over deze vacature? 
Neem contact op met Ilse Hooijmeijer via ilse@adhocdocent.nl of 06 8686 8543


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct