Sta jij gemakkelijk voor een groep? Heb je snel een ‘klik’ met jongeren? En zoek jij voor aankomend cursusjaar een leuke, verantwoordelijke bijbaan met uitdaging? Ga aan de slag als leswaarnemer op een reformatorische middelbare school in Rotterdam!

Als leswaarnemer neem je de lessen waar van docenten die afwezig zijn. Wanneer de docent gepland afwezig is, ontvang je doorgaans een taak die je met de leerlingen op kan pakken. Als er geen taak aanwezig is, zorg jij ervoor dat de les in goede orde verloopt en er een nuttige invulling komt. Je zet bijvoorbeeld de leerlingen aan hun huiswerk, laat hen opdrachten maken of zorgt zelf voor een educatieve les over een relevant thema.

Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. We zoeken iemand die gemakkelijk een klik maakt met jongeren en snel kan schakelen. Jouw dag is nooit saai, want je staat voor verschillende klassen.

Werktijden
Dagelijks zijn er twee leswaarnemers nodig op de volgende tijden:

 • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:15 tot 14:30 uur
 • Woensdag van 09:15 tot 12:40 uur

Wanneer je een lesuur niet ingepland staat, kan je altijd wel ergens binnen de schoolmuren jouw handen uit de mouwen steken. Mocht er dan halverwege de les een docent uitvallen of iemand niet op komen dagen, kun je alsnog worden ingezet. We zijn op zoek naar een leswaarnemer die tot het einde van het schooljaar beschikbaar is!

Functieomschrijving
 • Minimaal 2 dagen per week lessen waarnemen
 • Werkzaam met leerlingen van diverse klassen en niveaus
 • Zorgdragen voor de rust en orde in het lokaal
Profielschets
 • Student aan een hbo- of wo-instelling
 • Hele schooljaar 2 dagen per week beschikbaar
 • Ervaring met jongeren of kinderen
 • Je past bij de reformatorische identiteit van de school
Arbeidsovereenkomst 
 • Salaris van 11,39 euro bruto per uur
 • Gratis deelname aan trainingen en netwerkborrels
 • Goed inwerktraject
Vragen over deze vacature? 
Neem contact op met Ilse Hooijmeijer via ilse@adhocdocent.nl of 06 8686 8543

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct