Laagdrempelig kennismaken met het onderwijs en zoek jij een leuke bijbaan voor naast je studie? Voor een reformatorische middelbare school in Dordrecht zijn wij op zoek naar studenten die wekelijks lessen waar willen nemen.

Wat zijn jouw werkzaamheden als leswaarnemer?
Als leswaarnemer neem je lessen waar van docenten die op dat moment afwezig zijn. Als een docent gepland afwezig is, zal hij of zij van tevoren doorgeven wat er deze les van jou wordt verwacht. Als er geen taak is doorgegeven, mag je zelf invulling geven aan de les door huiswerkbegeleiding te geven aan de leerlingen, hen een leesboek uit te laten zoeken of zelf een leuke opdracht of aansprekende discussiepunten te bedenken.

De school heeft op afgesproken dagen en tijden leswaarnemers nodig. Dan ben je aanwezig op de school! Ben je een lesuur niet ingepland? Dan wordt ervan je verwacht dat je andere taken binnen de school zal vervullen. Dit kan zijn dat je helpt bij de afdeling administratie of de teamcoördinator helpt met het afhandelen van ziekmeldingen en strafklanten. Mocht er halverwege de les een docent uitvallen of iemand niet op komen dagen, kun je alsnog ingezet worden.

Je surveilleert naast de waarnemingslessen ook in de pauzes. Dan zorg je ervoor dat de leerlingen zich netjes gedragen en hun afval in de prullenbak gooien. Je spreekt ook de leerlingen aan, wanneer zij gedrag vertonen dat niet valt binnen de gedragsregels van de school.

Werktijden
Dagelijks is er een leswaarnemer nodig op de volgende tijden:
 • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:10 tot 13:40 uur
 • Woensdag van 09:20 tot 12:10 uur

We zijn op zoek naar een leswaarnemer die tot het einde van het schooljaar beschikbaar is!

Functieomschrijving
 • Minimaal 2 dagen per week lessen waarnemen
 • Werkzaam met leerlingen van diverse klassen en niveaus
 • Zorgdragen voor de rust en orde in het lokaal
Profielschets
 • Student aan een hbo- of wo-instelling
 • Hele schooljaar 2 dagen per week beschikbaar
 • Ervaring met jongeren of kinderen
 • Je staat stevig in je schoenen
 • Je past bij de reformatorische identiteit van de school
Arbeidsovereenkomst 
 • Salaris van 11,39 euro bruto per uur
 • Gratis deelname aan trainingen en netwerkborrels
 • Goed inwerktraject
Vragen over deze vacature? 
Neem contact op met Ilse Hooijmeijer via ilse@adhocdocent.nl of 06 8686 8543

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct