Ben jij student en op zoek naar een bijbaan vol verantwoordelijkheid en uitdaging? Wij hebben een leuke job in de aanbieding. Start als leswaarnemer, wanneer jij passie hebt voor jongeren en niet bang bent om voor een groep pubers te staan. Je start vanaf 9 september 2019 op een middelbare school in Dordrecht.

Wat zijn jouw werkzaamheden als leswaarnemer?
Als leswaarnemer neem je lessen waar van docenten die op dat moment afwezig zijn. Als een docent gepland afwezig is, zal hij of zij van tevoren doorgeven wat er deze les van jou wordt verwacht. Als er geen taak is doorgegeven, mag je zelf invulling geven aan de les door huiswerkbegeleiding te geven aan de leerlingen, hen een leesboek uit te laten zoeken of zelf een leuke opdracht of aansprekende discussiepunten te bedenken.

De school heeft op afgesproken dagen en tijden leswaarnemers nodig, bijvoorbeeld het 3e t/m het 5e uur. Dan ben je aanwezig op de school! Ben je een lesuur niet ingepland? Dan wordt ervan je verwacht dat je andere taken binnen de school zal vervullen. Dit kan zijn dat je helpt bij de afdeling administratie of de teamcoördinator helpt met het afhandelen van ziekmeldingen en strafklanten. Mocht er halverwege de les een docent uitvallen of iemand niet op komen dagen, kun je alsnog ingezet worden.

Je surveilleert naast de waarnemingslessen ook in de pauzes. Dan zorg je ervoor dat de leerlingen zich netjes gedragen en hun afval in de prullenbak gooien. Je spreekt ook de leerlingen aan, wanneer zij gedrag vertonen dat niet valt binnen de gedragsregels van de school.

Wat zijn je werkdagen en -tijden?
De werkdagen en -tijden zijn als volgt:

 • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:10 – 13:40 uur
 • Woensdag van 09:20 – 12:10 uur

De voorkeur gaat uit naar minimaal twee werkdagen, zodat de school en leerlingen bekend met je raken.

Wat ga je doen?

 • Minimaal 2 dagen per week lessen waarnemen
 • Werkzaam met leerlingen van diverse klassen en niveaus
 • Zorgdragen voor de rust en orde in het lokaal

Jouw specificaties:

 • Student aan een hbo- of wo-instelling
 • Per direct voor 2 dagen per week beschikbaar
 • Ervaring met jongeren of kinderen
 • Snel schakelen is voor jou een eitje
 • Je past bij de reformatorische identiteit van de school
Wat biedt Adhocdocent jou?
 • Salaris circa 10 euro per uur
 • Gratis deelname aan trainingen en netwerkborrels
 • Goed inwerktraject

Belangrijke data
Op dinsdag 23 juli, donderdag 22 augustus en donderdag 29 augustus. De training vindt plaats op maandagmiddag 9 september, zet dit alvast in je agenda!

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Colinda Boers via colinda@adhocdocent.nl of 06 119 749 51.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct