Sta jij graag voor groepen en heb je altijd al leerlingen met gedragsproblemen willen helpen? Ga aan de slag op een goed georganiseerde school in de provincie Gelderland!

We zijn per direct op zoek naar een mentor voor de Trajectklas van deze school. Jouw inzet is drie dagen in de week gewenst en zal nodig zijn tot de zomervakantie. Je gaat aan de slag met leerlingen uit de onderbouwklassen en de uren staan ingeroosterd op maandag, dinsdag en woensdag. Mocht jouw beschikbaarheid anders zijn, dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.

Een trajectklas is een vorm tussen regulier onderwijs en speciaal onderwijs. Middels deze klassen is het mogelijk om leerlingen met gedrags- of ontwikkelingsproblemen binnen het regulier onderwijs te houden. In deze klas kan er intensieve begeleiding gegeven worden aan deze zorgleerlingen. Het doel is om te voorkomen dat er uitzetting naar het speciaal onderwijs volgt.

Voor deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en dat je oog hebt voor de individuele leerling. Je voert persoonlijke gesprekken met leerlingen, spreekt de leerlingen aan op hun gedrag en je zorgt voor een vertrouwde sfeer in de klas. Ook ben je voor de ouders het aanspreekpunt.
Een veilige en rustige schoolomgeving is erg belangrijk op de school waar je gaat werken. Op deze school wordt er rekening gehouden met de interesses van de leerlingen en als mentor weet je hier op de juiste manier op aan te sluiten. Je bereidt deze leerlingen goed voor op hun plaats in de maatschappij en houdt hierbij rekening met de normen en waarden van de school.

​Functieomschrijving

 • Fungeren als mentor voor leerlingen uit de Trajectklas
 • Verantwoordelijk voor het begeleiden en sturen van het leerproces
 • Betrokken bij de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen
 • Leerlingen voorbereiden op hun plaats in de maatschappij

Profielschets

 • In het bezit van een hbo-diploma Social work of een relevante onderwijsbevoegdheid
 • Per direct voor 3 dagen in de week beschikbaar (bij voorkeur op maandag, dinsdag en woensdag)
 • Affiniteit met leerlingen met gedragsproblemen
 • Je bent zelfverzekerd en straalt dit uit
 • Werken in een team gaat je goed af

Arbeidsovereenkomst

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Hans Wiersma via hans@adhocdocent.nl of 06 222 519 08.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct