Voor een reformatorische middelbare school in Rotterdam zijn wij op zoek naar steunlesdocenten! Als steunlesdocent heb je de de verantwoordelijkheid om leerlingen te helpen bij het wegwerken van achterstanden die zijn opgelopen door covid-19.

We zoeken steunlesdocenten voor de volgende vakken: Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Wiskunde, Frans, Nederlands, Engels, Duits, Aardrijkskunde, Economie en Geschiedenis.

Jouw taken
In een steunles geef je de leerlingen individuele en gerichte uitleg over het desbetreffende vak. De groepen bestaan uit 1 tot maximaal 7 leerlingen. De groepen worden ingedeeld op sector en leerjaar, zodat de steunles goed aansluit op de leerling. De te verwerken lesstof, door de steunlesdocenten, wordt aangeleverd door de vakdocenten van de school evenals een lesboek en werkboek.

Werktijden en data
Adhocdocent coördineert het inhaalprogramma op deze middelbare school. Het inhaalprogramma trappen we af met een gezamenlijk moment op donderdagavond 3 september 2020, waar ouders, leerlingen, steunlesdocent en coördinatie vanuit Adhocdocent aanwezig is.

De steunlessen worden gegeven op woensdagmiddag in de periode van woensdag 9 september t/m woensdag 9 december. Totaal gaat het om 11 woensdagmiddagen. De steunlessen bestaan uit twee shifts, de eerste shift is van 13.30 – 14.55 uur en de tweede shift van 15.05 – 16.30 uur.

Je gaat 1,5 of 3 uur per week aan de slag, afhankelijk van hoeveel leerlingen zich voor het vak hebben aangemeld, en daarbij krijg je 0,5 uur per shift aan voorbereidingstijd uitbetaald.

Wat vragen wij van een steunlesdocent?

  • Je bent (gepensioneerd) docent of docent in opleiding, ook met veel kennis van het vak mag je reageren
  • Ervaring met lesgeven binnen het onderwijs
  • Ervaring met één of meerdere bovengenoemde vakken
  • Elf woensdagmiddagen beschikbaar van september tot en met december 2020
  • Je voelt je verbonden met de reformatorische identiteit van de school en bent kerkelijk actief

Heb je interesse?
Ben je op de aangegeven data beschikbaar en lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als steunlesdocent? Neem dan even contact op met Ilse Hooijmeijer via 06-86868543 of ilse@adhocdocent.nl.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct