Laagdrempelig kennismaken met het onderwijs en heb jij in de week van dinsdag 4 t/m maandag 11 november tijd over in je agenda? Voor een middelbare school in Gouda zijn wij op zoek naar studenten die willen surveilleren tijdens de toetsweek.

Als surveillant heb je de verantwoordelijkheid dat leerlingen in alle stilte en rust hun toets kunnen maken en dat dit goed gebeurt. Je zorgt ervoor dat de toetsen worden uitgedeeld en ook weer worden ingeleverd. In de tussentijd zorg jij ervoor dat het stil blijft in het lokaal en er niet wordt afgekeken. Wanneer dit wel gebeurt, durf jij de leerlingen ook aan te spreken.

We zoeken surveillanten voor de werkdagen in de periode tussen 4 en 11 november. De exacte tijden zijn nog niet bekend, maar we gaan er vanuit dat je vijf tot acht uur zult surveilleren.

Wat ga je doen? 

  • Surveilleren bij leerlingen van de middelbare school
  • Zorg dragen voor rust en orde in het lokaal

Jouw specificaties

  • Je bent een student of starter
  • Je bent minimaal twee dagen beschikbaar tussen 4 en 11 november
  • Taken worden onder jouw toezicht goed en nauwkeurig uitgevoerd
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Wat biedt Adhocdocent jou?
  • Salaris circa 10 euro per uur
  • Gratis deelname aan trainingen en netwerkborrels

Vragen over deze vacature? 
Neem contact op met Ilse Hooijmeijer via ilse@adhocdocent.nl of 06 8686 8543


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct