Adhocdocent is altijd op zoek naar onderwijstalent. Wij helpen (toekomstige) docenten bij het vinden van een nieuwe uitdaging. We werken met eerste- en tweedegraads bevoegde docenten, maar ook met docenten in opleiding, pabo-studenten, zijinstromers en zzp-talenten.

Kortom, iedereen met talent en onderwijsambitie is van harte welkom om kennis met ons te maken. Vanuit Adhocdocent krijg je professionele begeleiding en kun je kosteloos deelnemen aan onze vernieuwende docententrainingen. Daarnaast organiseren we jaarlijks een aantal borrels om te netwerken met andere docenten. Zo kun je onderwijstips en -trucs uitwisselen en sparren met mensen uit hetzelfde vakgebied.

Wij vinden het belangrijk om de werkplek te zoeken die bij je past. Ben jij op zoek naar een vaste of tijdelijke baan? Of wil je liever op projectbasis werken? We streven naar een werkplek waar jij goed tot je recht komt. Daarom gaan we allereerst met jou in gesprek over je wensen en behoeften in een baan. Naar welke sfeer ben je op zoek? Welk type leerling past het best bij jouw manier van lesgeven en waar krijg jij energie van? Kortom, we willen een situatie creëren waarin jij je aandacht kunt richten op waar je goed in bent: doceren!

Waar werken wij?
Adhocdocent is landelijk actief. Ons hoofdkantoor staat in Rotterdam, maar wij werken samen met scholen in het basis-, voortgezet- en speciaal onderwijs in heel Nederland.

Wat kun je van ons verwachten?
– Salaris conform onderwijs CAO
– Doorbetaling tijdens schoolvakanties
– Persoonlijke coaching
– Meerdere trainingen per jaar
– Eventueel een lease-auto
– Intensieve begeleiding tijdens het sollicitatieproces
– De mogelijkheden om kennis te maken met meerdere scholen
– Gezellige docenten/netwerkborrels

Is je interesse gewekt? Op dit moment hebben wij veel vacatures variërend van wiskunde tot Engels, van scheikunde tot Duits. Dagelijks komen er nieuwe vacatures bij, waardoor er altijd wel een passende vacature is. Graag gaan wij vrijblijvend met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Reageer direct of bel 010 26 00 425.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct