‘Ik krijg altijd goede cv’s en een eerlijk verhaal’

 

André, locatiedirecteur voorgezet onderwijs

'Kwalitatief goed onderwijs in heel Nederland, dat is wat wij willen'

Wij zijn enthousiast over het onderwijs, over mensen, over arbeidsbemiddeling en wat we hierin voor u kunnen betekenen. Ons uitgangspunt is dat je aan doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt. We willen u graag leren kennen. Niet alleen de directeur, maar ook gebouw, de sfeer, de conciërge, de leerlingen en de cultuur. Zo weten we wie er echt op uw school past. We zetten in op duurzaamheid en gaan voor een langdurige relatie. Daarbij zijn we eerlijk over wat we in huis hebben en komen we onze beloften na.

Niet iedereen ziet zichzelf als docent. Maar wij geloven wel dat met de juiste begeleiding, de juiste onderwijstalenten voor de klas komen. Daarom maken wij ons hard voor het begeleiden, opleiden, zij-instromen en herintreden van docenten en leerkrachten. Ons team is elke dag op zoek naar die ene persoon die ’s ochtends wakker wordt met het idee om voor de klas te staan. Dat is onze toegevoegde waarde. Flexibel en snel.

Naast duurzame inzet, is een flexibele schil voor scholen geen overbodige luxe. Onderwijzers zijn net mensen en daardoor ook wel eens afwezig. Graag ontzorgen wij onze scholen met het organiseren en beheren van deze schil.

Detachering

Detachering is maximale flexibiliteit zonder risico’s. Dit scheelt u tijd en maakt uw organisatie flexibeler. Detacheren is flexibiliteit, maar dan met grote zekerheid. De medewerker staat dan namelijk onder contract bij Adhocdocent en kan dus niet zomaar opstappen.

Werving en Selectie

Van deze expertise kunt u eveneens gebruik maken als u op zoek bent naar vast personeel. Op basis van uw functiebeschrijvingen en -eisen zoekt Adhocdocent een geschikte kandidaat voor u.

Interim oplossingen

Adhocdocent bezit een breed netwerk aan schoolleiders en directeuren die beschikbaar zijn op interim basis. Op alle niveaus van het onderwijs weten we de juiste persoon te vinden voor het uitvoeren van een specifieke opdracht, implementatievraagstuk of het overbruggen van een bepaalde periode. We selecteren met precisie en schakelen snel als dat nodig is.

Invalpool primair onderwijs

Elke basisschool heeft een goede invalpool nodig voor kort- of langdurige vervangingen. Met ons label Klaswijs regelen wij de totale vervangingspool van uw school of gehele onderwijs stichting.

Bezoek Klaswijs

Onderwijs ondersteunende oplossingen

Op zoek naar extra handen binnen uw onderwijsorganisatie? Adhocdocent regelt uw lesassistenten, huiswerkbegeleiders, surveillanten en examentrainers of bijvoorbeeld uw ICT support.