Werken in het onderwijs

Werken in onderwijs is uitdagend en betekenisvol werk. Adhocdocent verwelkomt talenten met passie om te werken in de onderwijsbranche! Onder talenten verstaan we bevoegd docenten en leerkrachten, docenten en leerkrachten in opleiding, zij-instromers, studenten en iedereen die geïnteresseerd en getalenteerd is om te werken in het onderwijs. We bieden vacatures onderwijs parttime en fulltime, dus er is altijd wel iets dat bij je past.

Afhankelijk van jouw achtergrond gaan wij voor jou op zoek naar een passende uitdaging. Voor de klas, of als onderwijsondersteuner. Uiteraard zijn er ook parttime vacatures onderwijs beschikbaar.

Werken in het onderwijs is niet altijd eenvoudig, het vraagt diverse vaardigheden en competenties van de docent. Heb je niet de benodigde papieren voor het werken in het onderwijs? Bekijk dan wat wij voor je kunnen betekenen via de Adhocdocent Academy. Want werken in het onderwijs willen wij graag voor jou mogelijk maken!

Wil jij graag werken in het onderwijs? Kijk dan hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen. De werken in het onderwijs vacatures zijn terug te vinden op onze vacaturepagina. Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden van de ‘werken in het onderwijs vacatures’!