Een docent is voortdurend in ontwikkeling

Schrijf je in

Adhocdocent Academy

Leer niet om te werken, maar werk om te leren!

Binnen Adhocdocent vinden we persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van onze eigen medewerkers. Maar juist omdat we dit zo belangrijk vinden, willen we hier ook een bijdrage aan leveren bij de docenten en het OOP dat via Adhodocent werkt. We organiseren daarom diverse trainingen (met externe trainers) en hebben gecertificeerde docentencoaches aan ons verbonden.

Daarnaast zijn we op dit moment ons eigen online leeromgeving aan het ontwikkelen. Op deze manier hopen we jou een nóg betere start binnen het onderwijs te kunnen geven. Ook als je al langer in het onderwijs werkzaam bent, hopen wij in de toekomst nog meer leuke en interessante (online) trainingen aan te kunnen bieden. We keep you posted!

Ben je echt op zoek naar een plek om een lesbevoegdheid te behalen? Dan past dat niet volledig bij de Adhocdocent Academy. Wij bieden namelijk géén mogelijkheid aan tot het behalen van je lesbevoegdheid, omdat wij geen onderwijsinstelling zijn. Wel kunnen we met jou meedenken over het starten van een lerarenopleiding en je helpen vinden van een passende baan!

Belangrijke vragen

Voor wie is de Adhocdocent Academy?

De Adhoc-academy is in principe voor iedereen die via Adhocdocent werkzaam is. Mocht je niet via Adhocdocent werkzaam zijn, maar toch meer informatie willen over bepaalde trainingen die worden gegeven? Dan kun je altijd contact opnemen om eventuele mogelijkheden te bespreken.

Hoe kan ik een tweedegraads lesbevoegdheid halen?

Een bevoegdheid behaal je in onze Academy via het traineeship. Als onderwijstrainee van Adhocdocent ga je de uitdaging niet uit de weg. Je hebt een passie voor onderwijs en wilt jezelf graag verder ontwikkelen binnen dit vakgebied. Je wordt docent of leerkracht en gaat een dynamische loopbaan in het onderwijs tegemoet!

Ons traineeship is een 2-jarig traject waarin wij jouw studie bekostigen. Tijdens dit leer-werktraject start je direct met een betaalde baan als docent of leerkracht in het onderwijs. Je behaalt je lesbevoegdheid en volgt gedurende het traineeship verschillende cursussen en trainingen als verdieping op de studiestof. Tijdens deze twee jaar maak je kennis met minimaal twee verschillende scholen.

Hoe haal ik een eerstegraads lesbevoegdheid?

Heb jij een tweedegraads bevoegdheid op zak of in het bezit van een universitaire bachelor/master? Studeer dan kosteloos voor je eerstegraads onderwijsbevoegdheid via de Adhocdocent Academy! Het behalen van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid is voor een aantal vakken zowel op de universiteit als het hbo mogelijk.

Welke arbeidsvoorwaarden gelden er tijdens een traineeship Adhocdocent Academy

Volg je een traineeship bij Adhocdocent Academy?

Dan krijg je een arbeidscontract van minimaal 0,7 fte en word je betaald conform de loonschalen van de onderwijs cao. Daarnaast wordt je opleiding tot leerkracht of eerste- / tweedegraads docent volledig vergoed en ontvang je een op maat gemaakt verdiepingstraject. Je krijgt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen en netwerkbijeenkomsten. In sommige gevallen kun je zelfs gebruik maken van een leaseauto van Adhocdocent.

Hoe meld ik mij aan voor de Adhocdocent Academy

Laat van je horen! Wil jij opgeleid worden tot volwaardig docent of leerkracht? Zoek je de perfecte opleidingsroute richting een baan in het onderwijs? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Inschrijven Academy