Een docent is voortdurend in ontwikkeling

Schrijf je in

Adhocdocent Academy

Samen werken aan jouw groei!

Wij willen je graag de mogelijkheid bieden om jouw kennis en competentieniveau duurzaam te verbeteren. Binnen Adhocdocent vinden we het belangrijk dat je als docent weet wie je bent en wat je kan. We organiseren diverse trainingen met externe trainers en hebben gecertificeerde docentencoaches aan ons verbonden. Jaarlijks starten er talenten met een docentenopleiding door ons onderwijstraineeship en eerstegraadstraject. Dit alles doen we onder de naam Adhocdocent Academy.

Belangrijke vragen

Voor wie is de Adhocdocent Academy?

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding. Je wilt jezelf graag ontwikkelen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je hebt interesse in het doceren van een van de volgende vakken: Nederlands, Engels, Frans, Duits, wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Via onze Academy kies je voor een educatieve master aan een hogeschool of universiteit. Daarnaast biedt de Academy je een passende opleidingsplek bij één van onze opdrachtgevers waar studie en opleiding in balans zijn.

Hoe kan ik een tweedegraads lesbevoegdheid halen?

Een bevoegdheid behaal je in onze Academy via het traineeship. Als onderwijstrainee van Adhocdocent ga je de uitdaging niet uit de weg. Je hebt een passie voor onderwijs en wilt jezelf graag verder ontwikkelen binnen dit vakgebied. Je wordt docent of leerkracht en gaat een dynamische loopbaan in het onderwijs tegemoet!

Ons traineeship is een 2-jarig traject waarin wij jouw studie bekostigen. Tijdens dit leer-werktraject start je direct met een betaalde baan als docent of leerkracht in het onderwijs. Je behaalt je lesbevoegdheid en volgt gedurende het traineeship verschillende cursussen en trainingen als verdieping op de studiestof. Tijdens deze twee jaar maak je kennis met minimaal twee verschillende scholen.

Hoe haal ik een eerstegraads lesbevoegdheid?

Heb jij een tweedegraads bevoegdheid op zak of in het bezit van een universitaire bachelor/master? Studeer dan kosteloos voor je eerstegraads onderwijsbevoegdheid via de Adhocdocent Academy! Het behalen van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid is voor een aantal vakken zowel op de universiteit als het hbo mogelijk.

Welke arbeidsvoorwaarden gelden er tijdens een traineeship Adhocdocent Academy

Volg je een traineeship bij Adhocdocent Academy?

Dan krijg je een arbeidscontract van minimaal 0,7 fte en word je betaald conform de loonschalen van de onderwijs cao. Daarnaast wordt je opleiding tot leerkracht of eerste- / tweedegraads docent volledig vergoed en ontvang je een op maat gemaakt verdiepingstraject. Je krijgt ook de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen en netwerkbijeenkomsten. In sommige gevallen kun je zelfs gebruik maken van een leaseauto van Adhocdocent.

Hoe meld ik mij aan voor de Adhocdocent Academy

Laat van je horen! Wil jij opgeleid worden tot volwaardig docent of leerkracht? Zoek je de perfecte opleidingsroute richting een baan in het onderwijs? Vul het contactformulier in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Inschrijven Academy