‘Help scholen met jouw talent’

Geen docent maar wel werken in het onderwijs? Het kan!

Jouw hulp is nodig! Regelmatig vallen docenten uit door ziekte, waardoor de werkdruk voor hun collega’s toeneemt of klassen te groot worden. Uiteraard is dat voor jongeren op middelbare scholen nadelig, want zij zijn gebaat bij goede begeleiding en de tijd en aandacht van de docent. Jij kunt helpen het onderwijs een goede boost te geven! Heb je passie voor en ervaring met jongeren? Check! Beschik je minimaal over een hbo werk- en denkniveau? Check! We zetten je graag in op een van onze scholen als leswaarnemer, steunlesdocent, surveillant of huiswerkbegeleider.

Jongeren op de middelbare school zijn geholpen bij een goede leerkracht die tijd voor ze heeft. Soms lukt dat niet altijd door ziekte, te grote klassen of werkdruk op de scholen. Dan kunnen we de hulp van anderen goed gebruiken. Zeker als je passie hebt voor jongeren en enige ervaring mee brengt door actief te zijn bij bijvoorbeeld jouw locale sport- of jongeren vereniging of als huiswerkbegeleider bij je familie of vrienden. Heb jij dat en beschik je over minimaal Hbo wer- & denkniveau? Dan kan je al snel op meerdere scholen aan de slag als leswaarnemer, steunlesdocent, surveillant of huiswerkbegeleider.

Jij als leswaarnemer

Jij staat voor een klas om een afwezige docent te vervangen. Je zorgt voor de educatieve invulling van het uur óf de docent geeft op afstand les terwijl jij voor een goed leerklimaat zorgt. Jouw inzet is wekelijks nodig.

Jij als steunlesdocent

Je geeft extra bijles binnen een specifiek vak. Meestal begeleid je kleine groepen leerlingen. Je kunt zowel wekelijks als tijdens een lente- of zomerschool worden ingezet.

Jij als surveillant

Tijdens toetsmomenten sta jij voor de groep.  Geen tijd voor een stucturele (bij)baan? Dan is surveilleren ideaal voor jou, want je kunt voornamelijk tijdens de examenperiode je handen laten wapperen.

Jij als huiswerkbegeleider

Je begeleidt met regelmaat leerlingen bij het maken van huiswerk voor verschillende vakken. Dit gebeurt vaak in kleine groepen of een-op-een.

Meld jezelf aan als onderwijsondersteuner!